Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόσληψη διμηνιτών στον Δήμο Βόλου
Πρόσληψη  διμηνιτών στον Δήμο Βόλου

Πρόσληψη διμηνιτών στον Δήμο Βόλου

Αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια” ανακοίνωση του δημάρχου για την , με σύμβαση ς ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών 17 ατόμων. Ειδικότερα πρόκειται για τρεις οδηγούς οχημάτων καθαριότητας με Γ΄ κατηγορίας ΔΕ, έναν οδηγό πυροσβεστικού οχήματος (φορτηγού 3117 kgr, μικτού βάρους), τρεις οδηγούς με δίπλωμα τρακτέρ ΔΕ και 10 ερ Καθαριότητας ΥΕ για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος , Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας, Λεωφόρος Ειρήνης 131, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 24213-53122, 53124 & 53130), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων.

Η υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από τις 25/7/ και λήγει την 28/7/. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες μέρες και κατά τις ώρες από 08:00 έως 14:00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση