Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόσληψη 962 εποχικών πυροσβεστών
Πρόσληψη 962 εποχικών πυροσβεστών

Πρόσληψη 962 εποχικών πυροσβεστών

Από Τετάρτη οι – 22 άτομα στη Μαγνησία

Με απόφαση του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “”, προκηρύσσεται για την πρόσληψη 962 ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής ς με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών στο . Για τη Μαγνησία, προβλέπεται η πρόσληψη 22 ατόμων.

Ως διάρκεια της ς των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2019. Μετά

την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενές θέσεις, με απόφαση Αρχηγού Π.Σ. δύναται να εκδοθεί συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών

Οι υποψήφιοι από όλη τη Χ μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην παρούσα , κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 08-05-2019 μέχρι και ημέρα Τετάρτη 15-05-2019, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, από 08:00΄ μέχρι 15:00΄.

Η αίτηση συμπληρώνεται σε ειδικό έντυπο, που χορηγείται από την Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών. Οι που θα υποβληθούν ταχυδρομικά ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο δεν θα γίνονται δεκτές και δεν θα λαμβάνονται υπόψη για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Ο αριθμός των προσληφθέντων καλύπτεται ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες από τις ακόλουθες κατηγορίες:
α. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α΄ – Ειδικότητα εργάτη πυρόσβεσης – διάσωσης. Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής επικουρούν τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους στα καθήκοντά τους και ιδίως στην αντιμετώπιση συμβάντων, πρόληψη – καταστολή πυρκαγιών, στις διασώσεις, στην επάνδρωση Πεζοπόρων και Αερομεταφερόμενων Τμημάτων και στη στελέχωση πυροφυλακίων.

β. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β΄ – Ειδικότητα οδηγού πυροσβεστικών οχημάτων. Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής πρέπει να έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης τουλάχιστον Γ΄ κατηγορίας. Οι υποψήφιοι της κατηγορίας αυτής εκτελούν ανάλογα καθήκοντα με αυτά των οδηγών πυροσβεστικών οχημάτων και όταν απαιτείται, επικουρούν και στα λοιπά πυροσβεστικά καθήκοντα της κατηγορίας Α΄.

Οι πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης με ειδικότητα οδηγού πυροσβεστικού οχήματος, ασκούν τα καθήκοντα τους, μόνο, εφόσον κατέχουν υπηρεσιακή άδεια ικανότητας οδηγού πυροσβεστικού οχήματος.

Η διαδικασία αρχικής έκδοσης, επέκτασης και επανέκδοσης υπηρεσιακής Άδειας Ικανότητας Οδηγού – Χειριστή Υπηρεσιακών Οχημάτων – Μηχανημάτων (Υ.Ο.Μ.), η εκπαίδευση και αξιολόγηση των υποψήφιων οδηγών – χειριστών και κάθε άλλο σχετικό ζήτημα ρυθμίζεται από τις διατάξεις της ανωτέρω (1.5) σχετικής.

Για τις υπηρεσίες της Μαγνησίας προβλέπονται:
Για το Π.Κ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ 6 άτομα
Για το Π.Κ. ΣΚΙΑΘΟΥ 6 άτομα
Για το Π.Κ. ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 2 άτομα
Για το Π.Κ. ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ 2 άτομα
Για το ΠΕΖΟΠΟΡΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ Π.Υ ΒΙ.ΠΕ ΒΟΛΟΥ 6 άτομα

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση