Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόσληψη 66 συμβασιούχων στον Δήμο Βόλου
Πρόσληψη 66 συμβασιούχων στον Δήμο Βόλου

Πρόσληψη 66 συμβασιούχων στον Δήμο Βόλου

Tην , με ς ιδιωτικού δικίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκεις τεσσάρων (4) μηνών, εξήντα έξι (66) συνολικά ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων ανακοίνωσε o  Βόλου.

 

Ειδικότερα  θα γίνει :

– Δεκαέξι (16) Οδηγών Απορριμματοφόρων Αυτοκινήτων ΔΕ με επαγγελματική οδήγησης Γ΄ κατηγορίας
– Ενός (1) Χειριστή Μηχανημάτων Έργων ΔΕ (γκρεϊντερ)
– Δύο (2) Χειριστών Μηχανημάτων Έργων ΔΕ (εκσκαφέα – φορτωτή)
– Σαράντα επτά (47) Εργατών Καθαριότητας ΥΕ

για την αντιμετώπιση άμεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτηση, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά:

1. με ηλεκτρονικό τρόπο στην διεύθυνση dioikit@volos-city.gr (για τη διευκόλυνση των υποψηφίων θα υπάρχει στην αρχική ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου www.dimosvolos.gr η σχετική Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, σε επεξεργάσιμη μορφή)

2. κατ ́ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Βόλου, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, κτίριο Δημοτικής Ενότητας έας Ιωνίας, Λεωφόρος Ειρήνης 131, Τ.Κ. 38446 Νέα Ιωνία, (τηλ. επικοινωνίας: 24213 53118, 24213 53121, 24213 53124).

Στην εν λόγω .περίπτωση το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών είτε με ηλεκτρονικό είτε με άλλο τρόπο, λόγω των τρεχουσών συνθηκών, ο υποψήφιος εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε χρόνο προγενέστερο της ολοκλήρωσης της διαδικασίας πρόσληψής του.

Στο θέμα του μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα αναγράφεται «Αίτηση _COVID19».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση