Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόσληψη 66 συμβασιούχων στον Δήμο Βόλου
Πρόσληψη 66 συμβασιούχων στον Δήμο Βόλου

Πρόσληψη 66 συμβασιούχων στον Δήμο Βόλου

Tην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, εξήντα έξι (66) συνολικά ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων ανακοίνωσε o  Βόλου.

 

Ειδικότερα  θα γίνει πρόσληψη:

– Δεκαέξι (16) Οδηγών Απορριμματοφόρων Αυτοκινήτων ΔΕ με επαγγελματική οδήγησης Γ΄ κατηγορίας
– Ενός (1) Χειριστή Μηχανημάτων Έργων ΔΕ (γκρεϊντερ)
– Δύο (2) Χειριστών Μηχανημάτων Έργων ΔΕ (εκσκαφέα – φορτωτή)
– Σαράντα επτά (47) Εργατών Καθαριότητας ΥΕ

για την αντιμετώπιση άμεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού -19.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτηση, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά:

1. με ηλεκτρονικό τρόπο στην διεύθυνση dioikit@volos-city.gr (για τη διευκόλυνση των υποψηφίων θα υπάρχει στην αρχική του Δήμου Βόλου www.dimosvolos.gr η σχετική Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, σε επεξεργάσιμη μορφή)

2. κατ ́ εξαίρεση ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Βόλου, Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Δημοτικής Ενότητας έας Ιωνίας, 131, Τ.Κ. 38446 έα Ιωνία, (τηλ. ς: 24213 53118, 24213 53121, 24213 53124).

Στην εν λόγω .περίπτωση το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν καθίσταται δυνατή η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών είτε με ηλεκτρονικό είτε με άλλο τρόπο, λόγω των τρεχουσών συνθηκών, ο υποψήφιος εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε χρόνο προγενέστερο της ολοκλήρωσης της διαδικασίας πρόσληψής του.

Στο θέμα του μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα αναγράφεται «Αίτηση _COVID19».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση