Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόσληψη 20 πτυχιούχων φυσικής αγωγής για προγράμματα άθλησης σε Δήμους της Μαγνησίας
Πρόσληψη 20 πτυχιούχων φυσικής αγωγής για προγράμματα άθλησης σε Δήμους της Μαγνησίας

Πρόσληψη 20 πτυχιούχων φυσικής αγωγής για προγράμματα άθλησης σε Δήμους της Μαγνησίας

Απόφαση υπέγραψαν οι υπουργοί Πολιτισμού – Αθλητισμού, Εσωτερικών και Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η κατανομή 1.145 θέσεων για την πρόσληψη Πτυχιούχων ς Αγωγής. Η  ΚΥΑ αναρτήθηκε σήμερα στη “”.

Σκοπός η στελέχωση των Α' Βαθμού και των και ΝΠΙΔ αυτών, που θα υλοποιήσουν Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) περιόδου 2019-20, όπως αυτές αξιολογούνται και προτείνονται προς από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, δια της Δ/νσης Άθλησης για Όλους, Προβολής, Ανάπτυξης Αθλητισμού, Επιστημονικής Υποστήριξης και Διεθνών Σχέσεων.

Για τη Μαγνησία προβλέπεται η πρόσληψη 15 ατόμων στον ΔΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, δύο ατόμων στο Δήμο Αλοννήσου, δύο ατόμων στο Δήμο Αλμυρού κι ενός ατόμου στο .

Οι Πτυχιούχοι ς Αγωγής επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου και υπογράφουν σύμβαση ς με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος, διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση