Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Προσλήψεις στο Σ.ΕΠ.Ε.
Προσλήψεις στο Σ.ΕΠ.Ε.

Προσλήψεις στο Σ.ΕΠ.Ε.

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου, υπέγραψε την έγκριση της έκδοσης ς από το Α.Σ.Ε.Π. για 53 στο (Σ.ΕΠ.Ε.), οι οποίες κατανέμονται σε 47 κατηγορίας Π.Ε. και 6 κατηγορίας Τ.Ε.

Η ενίσχυση του Σ.ΕΠ.Ε. αποτελεί βασική προτεραιότητα του Υπουργείου Εργασίας. Εκτός από τις 53 προσλήψεις που θα υλοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, το προσωπικό του Σ.ΕΠ.Ε. έχει ήδη αυξηθεί με 39 άτομα από παλαιότερου διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π. και με 15 άτομα από μετατάξεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ενίσχυσή του με άλλα 150 άτομα μέσω της διαδικασίας της κινητικότητας.

Παράλληλα, με τον νέο οργανισμό του Υπουργείο Εργασίας (ΠΔ 134/) οι οργανικές θέσεις του Σ.ΕΠ.Ε. αυξήθηκαν από 829 σε 970 θέτοντας τη βάση για την ενίσχυση της στελέχωσης του Σώματος.

Συνολικά, με την ολο των παραπάνω προσλήψεων και της κινητικότητας, το προσωπικό του Σ.ΕΠ.Ε. θα φτάσει τα 950 άτομα, ενισχυμένο με πάνω από 240 εργαζόμενους ή κατά περίπου 35% σε σχέση με το 2014.

Σε αντίθεση με την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων που οδήγησαν σε συρρίκνωση το Σ.ΕΠ.Ε., η σημερινή αξιοποιεί κάθε δυνατότητα για να το ενισχύσει, καθιστώντας το, έτσι, πιο αποτελεσματικό στην της ς στην και στην προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση