Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Προληπτικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωναϊού ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ
Προληπτικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωναϊού ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ

Προληπτικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωναϊού ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ

Προληπτικά για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωναϊού ανακοίνωσε ο .

Τα αυτά είναι:

-Η εγγραφή νέων χρηστών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης του taxisnet. Η πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα είναι άμεση, χωρίς να απαιτείται η απόκτηση κωδικού πρόσβασης από τον .

– Αυτόματη ανανέωση όλων των δελτίων ανεργίας που λήγουν από 18 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2020. Οι εγγεγραμμένοι που χρειάζεται να ανανεώσουν το δελτίο ανεργίας τους αυτό το χρονικό διάστημα, δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε καμία ενέργεια ανανέωσης.

– Αλλαγές στον τρόπο κατάθεσης αιτήσεων και δικαιολογητικών για τους παρόχους των προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής του ΟΑΕΔ. οι αιτήσεις των παρόχων και οι φάκελοι με τα δικαιολογητικά αποπληρωμής των προγραμμάτων κοινωνικής πολιτικής του ΟΑΕΔ (Κοινωνικός Τουρισμός, Κατασκηνωτικό, Επιταγές Βιβλίων και Επιταγές Θεάματος), δεν θα γίνονται με τη φυσική παρουσία των παρόχων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ, αλλά με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κ.ο.κ).

Τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ΚΠΑ2 θα βρείτε στη σελίδα του ΟΑΕΔ. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΠΑ2 είναι kpavol@oaed.gr και ΕΚΟ ekovolos@oaed.gr

-Πλήρης παράταση όλων των προθεσμιών για ΟΛΑ τα και επιχειρηματικότητας του ΟΑΕΔ (νέων θέσεων εργασίας, διατήρησης θέσεων εργασίας, νέας επιχειρηματικότητας, προεργασίας, ειδικών προγραμμάτων, κ.λπ.), μέχρι νεωτέρας.

Η παράταση είναι καθολική και περιλαμβάνει αιτήσεις υπαγωγής, , υποδείξεις, προσλήψεις ωφελουμένων, κ.λπ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοίγει τις πύλες του την Κυριακή ο ναός Αγίου Νικολάου Παλιουρίου Βόλου - https://t.co/qV3ia6Hdig… -

  • Όχημα με ηλικιωμένο οδηγό προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα #τροχαίοατύχημα - https://t.co/R6TYgPsPIT -

  • #φωτιά σε διαμέρισμα στον οικισμό Ξηροκάμπου #φωτιά - https://t.co/H1jdxlQ7PJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση