Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών οργανικών θέσεων πλοηγών
Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών οργανικών θέσεων πλοηγών

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών οργανικών θέσεων πλοηγών

εκ  των οποίων για τον Πλοηγικό Σταθμό Βόλου 

Προκήρυξη για πλήρωση με Διαγωνισμό  δέκα (10) κενών οργανικών θέσεων πλοηγών του κλάδου Αρχιπλοηγών – Πλοηγών του Υπουργείου αυτιλίας και ησιωτικής Πολιτικής.Μία εκ των παραπάνω θέεων είναι για τον Πλοηγικό Σταθμό Βόλου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν πλήρες αντίγραφο της προκήρυξης, μετά των υποδειγμάτων αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης.

Το αντίγραφο:

α) δημοσιεύεται στην Εφ της Κυβερνήσεως

β) αναρτάται στην ιστοσελίδα του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Φορέα https://diavgeia.gov.gr/f/nautilias_new (Αναζήτηση: Ανά είδος απόφασης/ Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων) και στους διαδικτυακούς τόπους του ΥΝΑΝΠ (www.ynanp.gr) και του Α.Λ.Σ/ΕΛ.ΑΚΤ (www.hcg.gr),

γ) αποστέλλεται ηλεκτρονικά στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και Περιφέρειες της Χώρας, προκειμένου να προβούν σε ανάρτησή της για ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.

δ) αναρτάται στο κεντρικό του ΥΝΑΝΠ (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1 – Ε2, ) και στο κατάστημα των Λιμενικών Αρχών Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Ηρακλείου, ς, Πάτρας, Ρόδου και Χαλκίδας. Περίληψη της παρούσας θα δημοσιευθεί σε δύο ημερήσιες εφημερίδες Πανελλήνιας , από αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη κυκλοφορία, δύο φορές στην κάθε μία.

ε)Πληροφορίες παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00΄- 14.00΄από το Τμήμα Α΄ της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1 – Ε2, , γραφείο 102, 1ος όροφος) και στο τηλέφωνο 2131371185.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση