Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών οργανικών θέσεων πλοηγών
Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών οργανικών θέσεων πλοηγών

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών οργανικών θέσεων πλοηγών

Mία εκ  των οποίων για τον Πλοηγικό Σταθμό Βόλου 

Προκήρυξη για πλήρωση με Διαγωνισμό  δέκα (10) κενών οργανικών θέσεων πλοηγών του κλάδου Αρχιπλοηγών – Πλοηγών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.Μία εκ των παραπάνω θέεων είναι για τον Πλοηγικό Σταθμό Βόλου οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν πλήρες αντίγραφο της προκήρυξης, μετά των υποδειγμάτων αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης.

Το αντίγραφο:

α) δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

β) αναρτάται στην ιστοσελίδα του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Φορέα https://diavgeia.gov.gr/f/nautilias_new (Αναζήτηση: Ανά είδος απόφασης/ Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων) και στους διαδικτυακούς τόπους του ΥΝΑΝΠ (www.ynanp.gr) και του Α.Λ.Σ/ΕΛ.ΑΚΤ (www.hcg.gr),

γ) αποστέλλεται ηλεκτρονικά στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και Περιφέρειες της Χώρας, προκειμένου να προβούν σε ανάρτησή της για ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.

δ) αναρτάται στο κεντρικό κτίριο του ΥΝΑΝΠ (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1 – Ε2, Πειραιάς) και στο κατάστημα των Λιμενικών Αρχών Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Ηρακλείου, Καβάλας, Πάτρας, Ρόδου και Χαλκίδας. Περίληψη της παρούσας θα δημοσιευθεί σε δύο ημερήσιες εφημερίδες Πανελλήνιας κυκλοφορίας, από αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη κυκλοφορία, δύο φορές στην κάθε μία.

ε)Πληροφορίες παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00΄- 14.00΄από το Τμήμα Α΄ της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1 – Ε2, Πειραιάς, γραφείο 102, 1ος όροφος) και στο τηλέφωνο 2131371185.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέσσερα νέα έργα για την πόλη του Βόλου ενέκρινε ο περιφερειάρχης με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας… - https://t.co/L7eHN0LhHz -

  • Συνελήφθησαν αλλοδαποί στον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/d5gO3IDkzu -

  • Έξι νέα θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκόπελο, Λάρισα και Καρδίτσα - https://t.co/GVzYfHHSjc -

"Αλιεύοντας" την είδηση