Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών οργανικών θέσεων πλοηγών
Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών οργανικών θέσεων πλοηγών

Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση 10 κενών οργανικών θέσεων πλοηγών

εκ  των οποίων γι τον Πλοηγικό Σταθμό Βόλου 

Προκήρυξη για πλήρωση με Διαγωνισμό  δέκα (10) κενών οργανικών θέσεων πλοηγών του κλάδου Αρχιπλοηγών – Πλοηγών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.Μία εκ των παραπάνω θέεων είναι για τον Πλοηγικό Σταθμό Βόλου οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν πλήρες αντίγραφο της ς, μετά των υποδειγμάτων αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης.

Το αντίγραφο:

α) δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως

β) αναρτάται στην ιστοσελίδα του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Φορέα https://diavgeia.gov.gr/f/nautilias_new (Αναζήτηση: Ανά είδος απόφασης/ Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων) και στους διαδικτυακούς τόπους του ΥΝΑΝΠ (www.ynanp.gr) και του Α.Λ.Σ/ΕΛ.ΑΚΤ (www.hcg.gr),

γ) αποστέλλεται ηλεκτρονικά στις και Περιφέρειες της Χώρας, προκειμένου να προβούν σε ανάρτησή της για ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.

δ) αναρτάται στο κεντρικό κτίριο του (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη – Ε2, Πειραιάς) και στο κατάστημα των Λιμενικών Αρχών Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Ηρακλείου, Καβάλας, ς, Ρόδου και Χαλκίδας. Περίληψη της παρούσας θα δημοσιευθεί σε δύο ημερήσιες εφημερίδες ς , από αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη κυκλοφορία, δύο φορές στην κάθε μία.

ε)Πληροφορίες παρέχονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00΄- 14.00΄από το Τμήμα Α΄ της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη – Ε2, Πειραιάς, γραφείο 102, 1ος όροφος) και στο τηλέφωνο 2131371185.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση