Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόγραμμα εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου
Πρόγραμμα  εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου

Πρόγραμμα εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου

 Εξετάσεις (Πρκτικού μέρους) πόκτησης επαγγελματικών αδειών της δραστηριότητας των Χειριστών Μηχανημάτων Έργου 3ης Ειδικότητας, Α-Β  Ομάδας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη  14   Μαρτίου     στις εγκαταστάσεις του Λατομείου «Π. Σαμαρά Α.Ε»  καθώς και της Εταιρείας ‘‘ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΒΕ‘‘ στο .

Στις εξετάσεις θα συμμετέχουν ανά  ομάδα, οι οποίοι θα ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο εξέτασης από το αρμόδιο Τμήμα υποβολής της αίτησης.

Επίσης στις  15  Μαρτίου   ημέρα Τετάρτη  και ώρα 10:30 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε ς (πρώην ΥΕΒ)  επί της οδού Φαρσάλων 148 στην Λάρισα   θα πραγματοποιηθούν  οι εξετάσεις (Πρακτικού μέρους) για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών της δραστηριότητας των Χειριστών Μηχανημάτων Έργου 4ης Ειδικότητας, Β'  Ομάδας και θα συμμετέχουν οι οι οποίοι θα ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο εξέτασης από το αρμόδιο Τμήμα υποβολής της αίτησης :

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στους χώρους εξέτασης θα πρέπει να φορούν παπούτσια ασφαλείας και να έχουν και το Δελτίο της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση