Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πρόγραμμα εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου
Πρόγραμμα  εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου

Πρόγραμμα εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου

 Εξετάσεις (Πρκτικού μέρους) πόκτησης επαγγελματικών αδειών της δραστηριότητας των Χειριστών Μηχανημάτων Έργου 3ης Ειδικότητας, Α-Β  Ομάδας θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη  14   Μαρτίου     στις εγκαταστάσεις του Λατομείου «Π. Σαμαρά Α.Ε»  καθώς και της Εταιρείας ‘‘ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΑΤΕΒΕ‘‘ στο .

Στις εξετάσεις θα συμμετέχουν υποψήφιοι ανά  ομάδα, οι οποίοι θα ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο εξέτασης από το αρμόδιο Τμήμα υποβολής της αίτησης.

Επίσης στις  15  Μαρτίου   ημέρα Τετάρτη  και 10:30 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε ς (πρώην ΥΕΒ)  επί της οδού Φαρσάλων 148 στην    θα πραγματοποιηθούν  οι εξετάσεις (Πρακτικού μέρους) για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών της δραστηριότητας των Χειριστών Μηχανημάτων Έργου 4ης Ειδικότητας, Β'  Ομάδας και θα συμμετέχουν οι υποψήφιοι οι οποίοι θα ενημερωθούν για τον ακριβή χρόνο εξέτασης από το αρμόδιο Τμήμα υποβολής της αίτησης :

Οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στους χώρους εξέτασης θα πρέπει να φορούν παπούτσια ασφαλείας και να έχουν και το της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση