Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Mηχανοκίνητη πορεία του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό
Mηχανοκίνητη πορεία του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό

Mηχανοκίνητη πορεία του ΠΑΜΕ για το ασφαλιστικό

Mηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησε σήμερα στις 6.00 το απόγευμα το , από το Δημαρχείο του , ενάντια στα αντιασφαλιστικά δικαιώματα εργαζομένων που πρόκειται να εφαρμόσει η ΣΥΡΙΖΑ- κατ’ εντολή του κουαρτέτου.

Μέλη της Γραμματείας του , τόνισαν ότι ο λαός μπορεί να ανατρέψει αυτή την πολιτική, να υπερασπιστεί το δικαίωμά του στην κοινωνική ασφάλιση, δυναμώνοντας τους ταξικούς αγώνες, ενάντια στον αντιασφαλιστικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ κατήγγειλαν την πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – , επισημαίνοντας ότι οδηγεί σε ένα νέο που δεν αφήνει πέτρα πάνω στην πέτρα, σε ότι ασφαλιστικά δικαιώματα είχαν απομείνει από τις προηγούμενες αντιασφαλιστικές ανατροπές.

Μάλιστα κάλεσαν τον λαό να τους σταματήσει και να ανατρέψει αυτή την πολιτική να υπερασπιστεί το δικαίωμά του στην κοινωνική ασφάλιση δυναμώνοντας τους ταξικούς αγώνες, λαμβάνοντας αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία και δίνοντας δυναμικά το παρών στην απεργιακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή.

pame

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση