Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πιστοποίηση Επαγγελματιών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών στις Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου – Σιδήρου
Πιστοποίηση Επαγγελματιών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών στις Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου – Σιδήρου

Πιστοποίηση Επαγγελματιών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών στις Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου – Σιδήρου

 

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης των επαγγελματικών προσόντων των κατασκευαστών ο Σύνδεσμος Κατς Μετάλλου . Μαγνησίας σε συν με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) οργάνωσαν και διεξήγαγαν σεμινάριο τεχνικής κατάρτισης διάρκειας 20 ωρών στο θεματικό αντικείμενο «έες τεχνικές δομικών έργων αλουμινίου-σιδήρου».

 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 8-12/11/2016 στο Βόλο και συμμετείχαν 22 του κλάδου. Μετά την ολο της ς ακολούθησε πιστοποίηση των τεχνικών προσόντων έπειτα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την TUV AUSTRIA HELLAS στις 23/11/2016.

Η συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης εκφράστηκε ως ανάγκη των επαγγελματιών και ως επιθυμία του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας και της ΠΟΒΑΣ, καθώς μόνο μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα της τυπικής αναγνώρισης των γνώσεων και των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν από την κατάρτιση.

Αποτελεί πάγια θέση του Συνδέσμου και της ΠΟΒΑΣ η συνέχιση του υ και η πιστοποίηση περισσότερων, έτσι ώστε να αποκτήσει ο επαγγελματίας του κλάδου όλα τα απαραίτητα εφόδια αντιμετώπισης των προκλήσεων που συναντά κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών του στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση