Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πιστοποίηση Επαγγελματιών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών στις Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου – Σιδήρου
Πιστοποίηση Επαγγελματιών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών στις Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου – Σιδήρου

Πιστοποίηση Επαγγελματιών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών στις Νέες Τεχνικές Δομικών Έργων Αλουμινίου – Σιδήρου

 

Στο πλαίσιο της πιστοποίησης των επαγγελματικών προσόντων των κατασκευαστών ο Ν. σε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) οργάνωσαν και διεξήγαγαν σεμινάριο τεχνικής κατάρτισης διάρκειας 20 ωρών στο θεματικό αντικείμενο «Νέες τεχνικές δομικών έργων αλουμινίου-σιδήρου».

 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο χρονικό διάστημα 8-12/11/ στο Βόλο και συμμετείχαν 22 επαγγελματίες του κλάδου. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης ακολούθησε πιστοποίηση των τεχνικών προσόντων έπειτα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την TUV AUSTRIA HELLAS στις 23/11/2016.

Η συμμετοχή στη διαδικασία πιστοποίησης εκφράστηκε ως ανάγκη των επαγγελματιών και ως επιθυμία του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. και της ΠΟΒΑΣ, καθώς μόνο μέσω αυτής δίνεται η δυνατότητα της τυπικής αναγνώρισης των γνώσεων και των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν από την κατάρτιση.

Αποτελεί πάγια θέση του Συνδέσμου και της ΠΟΒΑΣ η συνέχιση του έργου και η πιστοποίηση περισσότερων, έτσι ώστε να αποκτήσει ο επαγγελματίας του κλάδου όλα τα απαραίτητα εφόδια αντιμετώπισης των προκλήσεων που συναντά κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών του στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση