Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ποιό θα είναι το επόμενο εργοστάσιο που θα επενδύσει-κλείσει η Coca Cola;
Ποιό θα  είναι το επόμενο εργοστάσιο που  θα επενδύσει-κλείσει η Coca Cola;

Ποιό θα είναι το επόμενο εργοστάσιο που θα επενδύσει-κλείσει η Coca Cola;

της Π.Ο.Ε.Ε.Π.

Επένδυση στην Πάτρα – ΚΛΕΙΣΤΟΝ, επένδυση στη Θεσσαλονίκη – ΚΛΕΙΣΤΟΝ, επένδυση στο Βόλο – ΚΛΕΙΣΤΟΝ, επένδυση στο Σχηματάρι………..

Κέρκυρα, Μεσολόγγι, Ρόδος, Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τώρα ο Βόλος.
Η πολυεθνική Coca Cola μετά και την αιφνιδιαστική ανακοίνωση για το «κλείσιμο» του εργοστασίου του , δίνει ρεσιτάλ υποκρισίας με τις ανακοινώσεις της στα Μ.Μ.Ε., προσπαθώντας να εξαπατήσει το καταναλωτικό κοινό της χώρας και να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες πολίτες από την αντι…αναπτυξιακή και εχθρική προς την εθνική οικονομία πολιτική της.

Κλιμάκιο στελεχών της Π.Ο.Ε.Ε.Π. με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Φραγγίδη βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των απεργών συναδέλφων, προχωρώντας μάλιστα σε συμβολική κατάληψη του εργοστασίου του .

Στηρίζει το αίτημά τους για παραμονή του εργοστασίου του Βόλο, συμμερίζεται την αγωνία του λαού της Μαγνησίας για το νέο κύκλο ς που πυροδοτεί στην τοπική οικονομία το κλείσιμο του ενός ακόμη εργοστασίου, επισημαίνει την αύξηση της ανεργίας στην ήδη χειμαζόμενη από έλλειψη θέσεων εργασίας ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και δηλώνει ότι στηρίξει και υποστηρίξει τους απεργούς σε όλες τους τις αποφάσεις για ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αγώνα επιλέξουν, που έχουν ως μοναδικό στόχο την λειτουργία του εργοστασίου.

Ο αγώνας των συναδέλφων τους στην Θεσσαλονίκη, που καλούν όλο τον Ελληνικό λαό να μετέχει στο ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ των προϊόντων της πολυεθνικής, μαζί με τον δικό τους αγώνα, θα γίνει φραγμός στα νοσηρά σχέδια των golden boys της πολυεθνικής που μετέρχονται τα πιο γελοία επικοινωνιακά τεχνάσματα για να εξαπατήσουν τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές και την κοινή γνώμη της ς μας, ανακοινώνοντας μαζί με το κλείσιμο του εργοστασίου, νέες , ακόμη και στην Βουλγαρία, όταν όλοι πολύ καλά γνωρίζουν ότι η ελληνική αγορά πλημμυρίζει από της πολυεθνικής που παράγονται στην Βουλγαρία και την και χάνονται πολύτιμες στην Ελλάδα.

Με πρωτοβουλία του υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24/11/2015 τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο.

Καλούμε την πολυεθνική να σταθμίσει τις ευθύνες της απέναντι στο λαό του Μαγνησίας και ευρύτερα της Θεσσαλίας, να αναλογιστεί το ρόλο και τη θέση της στην εθνική οικονομία, να επανεξετάσει και να ακυρώσει την απόφασή της για διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου του Βόλου, προς όφελος όλων των εμπλεκομένων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση