Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πενιχρή η συμμετοχή συνδικαλιστών
Πενιχρή η συμμετοχή συνδικαλιστών

Πενιχρή η συμμετοχή συνδικαλιστών

Πενιχρή ήτν η συμμετοχή συνδικλιστών στα Δικαστήρια του Βόλου, στη δίκη των απολυμένων Χρυσούλας από τη και Κατερίνας Καραγιάννη από ιδιωτική κλινική, που διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βόλου Θανάσης Παπαδημόπουλος βρέθηκε στα Δικαστήρια και δήλωσε ότι προκηρύχθηκε τετράωρη στάση εργασίας, ενώ τόνισε ότι γίνονται διώξεις συνδικαλιστών που διώκονται στους χώρους εργασίας, για να αυτονόητα δικαιώματα των εργαζομένων.

Ο πρόεδρος του ΕΚΒ ξεκαθάρισε ότι οι εκ στους χώρους εργασίας δεν θα περάσουν και η εργοδοσία θα βρίσκει τους συνδικαλιστές απέναντί τους.

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα,  είπε ότι βιώνουμε δύσκολη εποχή, οι εργαζόμενοι φυτοζωούν στους χώρους εργασίας και με τα νέα που ανακοινώθηκαν, είναι πολύ δύσκολο να χάσει κάποιος έστω και τέσσερις ώρες από το μεροκάματο.

Εκ μέρους του ομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ ο πρόεδρος Φίλιππος Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι σε μια περίοδο που η χ μας βιώνει τη μεγαλύτερη κρίση και η μαστίζει όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τους νέους, η διασφάλιση των θέσεων εργασίας είναι πρώτιστη προτεραιότητα όλων των πολιτών και πολύ περισσότερο των συνδικάτων.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση