Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης ζητά η ΠΑΣΕΒΕ
Συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης ζητά η ΠΑΣΕΒΕ

Συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης ζητά η ΠΑΣΕΒΕ

Κάλεσμα στους Βολιώτες να μετάσχουν μαζικά στην μεθαυριανή την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Ρήγα ου (Δημαρχείο Βόλου) απηύθυναν τα μέλη της Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ .

Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Αδραχτάς, Μάνθος Κοντάκης και Δέσποινα , σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν το πρωί στην αίθουσα της Μ , κάλεσαν τους αυτοαπασχολούμενους, τους , τους βιοτέχνες, τους εμπόρους, τους αυτοκινητιστές και τους συνταξιούχους να απαντήσουν δυναμικά στην επίθεση στο εισόδημα και τα ασφαλιστικά δικαιώματα.

Από τη συνέντευξη δεν έλειψαν οι αιχμές κατά της ΟΕΒΕΜ, με τα μέλη της ΠΑΣΕΒΕ να αναφέρουν ότι στην τελευταία στις 13 Νοεμβρίου έγινε ένα ελπιδοφόρο βήμα, με την καθολική συμμετοχή των μικρών ΕΒΕ στην απεργία.

Σύμφωνα με την ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΕΒΕΜ λέει ότι πρέπει να πληρωθούν τα χρέη που έχουν οι ΕΒΕ αλλά με κάποιες διευκολύνσεις, στην ουσία να καταστραφούμε με μια χρόνου. Μάλιστα ζητούν σαν διέξοδο τα διάφορα προγράμματα του που δίνουν, τζάμπα εργασία, ως λύση πράγμα που αφορά τους μεγάλους επιχειρήσεις και όχι τους μικρούς και φτωχούς ΕΒΕ που δεν έχουν ούτε εργαζόμενους ούτε λεφτά στην τσέπη τους.

Ο Εμπορικός Βόλου, πέρα από τις γενικές τοποθετήσεις για το φορολογικό έχει τοποθετηθεί θετικά στις ανοιχτές Κυριακές και μάλιστα το έχει κάνει πράξη.

Η ΠΑΣΕΒΕ ζητά κατάργηση του 26% και λέει όχι στην αύξηση της προκαταβολής και του ΦΠΑ, καμία μείωση κύριας και επικουρικής σύνταξης. Αύξηση της κρατικής ς στον ΟΑΕΕ κατά 2/3 από τον κρατικό προϋπολογισμό, κατάργηση των νόμων που επιταχύνουν τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, ενώ λέει όχι στις ρυθμίσεις που απελευθερώνουν επαγγέλματα προς όφελος των μονοπωλίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση