Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης ζητά η ΠΑΣΕΒΕ
Συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης ζητά η ΠΑΣΕΒΕ

Συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης ζητά η ΠΑΣΕΒΕ

Κάλεσμα στους Βολιώτες να μετάσχουν μαζικά στην μεθαυριανή απεργία την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου και στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο Βόλου) απηύθυναν τα μέλη της Γραμματείας της .

Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Αδραχτάς, Μάνθος Κοντάκης και Δέσποινα Παλιά, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν το πρωί στην αίθουσα της ΟΕΒΕΜ , κάλεσαν τους αυτοαπασχολούμενους, τους , τους βιοτέχνες, τους εμπόρους, τους αυτοκινητιστές και τους συνταξιούχους να απαντήσουν δυναμικά στην στο εισόδημα και τα ασφαλιστικά δικαιώματα.

Από τη συνέντευξη δεν έλειψαν οι αιχμές κατά της ΟΕΒΕΜ, με τα μέλη της να αναφέρουν ότι στην τελευταία απεργία στις 13 Νοεμβρίου έγινε ένα ελπιδοφόρο βήμα, με την καθολική συμμετοχή των μικρών ΕΒΕ στην απεργία.

Σύμφωνα με την ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΕΒΕΜ λέει ότι πρέπει να πληρωθούν τα χρέη που έχουν οι ΕΒΕ αλλά με κάποιες διευκολύνσεις, στην ουσία να καταστραφούμε με μια παράταση χρόνου. Μάλιστα ζητούν σαν διέξοδο τα διάφορα προγράμματα του ΕΣΠΑ που δίνουν, τζάμπα εργασία, ως λύση πράγμα που αφορά τους μεγάλους επιχειρήσεις και όχι τους μικρούς και φτωχούς ΕΒΕ που δεν έχουν ούτε εργαζόμενους ούτε λεφτά στην τσέπη τους.

Ο Βόλου, πέρα από τις γενικές τοποθετήσεις για το φορολογικό έχει τοποθετηθεί θετικά στις ανοιχτές και μάλιστα το έχει κάνει πράξη.

Η ΠΑΣΕΒΕ ζητά κατάργηση του 26% και λέει όχι στην αύξηση της προκαταβολής και του , καμία μείωση κύριας και επικουρικής σύνταξης. Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στον κατά 2/3 από τον κρατικό προϋπολογισμό, κατάργηση των νόμων που επιταχύνουν τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, ενώ λέει όχι στις ρυθμίσεις που απελευθερώνουν προς όφελος των μονοπωλίων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/DIb9ZDTZPE -

  • Τελευταίος ύπνος για 25χρονο στο Βόλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/zUjCfM8Q51 -

  • Στο Νοσοκομείο 4 άτομα μετά από #τροχαίο στον περιφερειακό #τροχαίο - https://t.co/PDDmRA6Eww -

"Αλιεύοντας" την είδηση