Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 110 χρόνια του ΕΚΒ
Παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 110 χρόνια του ΕΚΒ

Παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 110 χρόνια του ΕΚΒ

Εκατόν δέκα χρόνια συνεπούς αγωνιστικής ς και κοινωνικών παρεμβάσεων του (ιδρυθέντος το 1908) ιστορικού Εργατικού Κέντρου Βόλου (ΕΚΒ), θα «ξεδιπλωθούν», μέσα από τις σελίδες ειδικού λευκώματος, το οποίο θα παρουσιαστεί στην επετειακή , που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Βιομηχανικό Μουσείο του Πολυχώρου , σε με το ΙΝΕ/ΣΕΕ.

Στην αυριανή θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος, με αφορμή και την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, θα αναφερθεί στον σημαντικό αγωνιστικό ρόλο των Συνδικάτων και τις προοπτικές της εργασίας στο μέλλον.

Ομιλητής θα είναι επίσης και ο Χάρης Αθανασιάδης, καθηγητής του Ιωαννίνων, διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δημόσια Ιστορία» του , με θέμα: «Να επισκεπτόμαστε το παρελθόν! Ίσως έτσι, δεν χρειασθεί να ξαναζήσουμε»!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου του ΕΚΒ, Θανάση Παπαδημόπουλου, ενώ την του λευκώματος θα κάνει η δημοσιογράφος  Βάσω Κυριαζή.

"Αλιεύοντας" την είδηση