Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 110 χρόνια του ΕΚΒ
Παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 110 χρόνια του ΕΚΒ

Παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 110 χρόνια του ΕΚΒ

Εκατόν δέκα χρόνια συνεπούς αγωνιστικής πορείας και κοινωνικών παρεμβάσεων του (ιδρυθέντος το 1908) ιστορικού Εργατικού Κέντρου Βόλου (ΕΚΒ), θα «ξεδιπλωθούν», μέσα από τις σελίδες ειδικού λευκώματος, το οποίο θα παρουσιαστεί στην επετειακή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Βιομηχανικό Μουσείο του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, σε συνεργασία με το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ.

Στην αυριανή εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος, με αφορμή και την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, θα αναφερθεί στον σημαντικό αγωνιστικό ρόλο των Συνδικάτων και τις προοπτικές της εργασίας στο μέλλον.

Ομιλητής θα είναι επίσης και ο Χάρης Αθανασιάδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ, με θέμα: «Να επισκεπτόμαστε το παρελθόν! Ίσως έτσι, δεν χρειασθεί να ξαναζήσουμε»!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου του ΕΚΒ, Θανάση Παπαδημόπουλου, ενώ την παρουσίαση του λευκώματος θα κάνει η δημοσιογράφος  Βάσω Κυριαζή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα #σχολεία  #σχολεία - https://t.co/YViMoBU5uK -

  • Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/cgehu5lYxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση