Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 110 χρόνια του ΕΚΒ
Παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 110 χρόνια του ΕΚΒ

Παρουσίαση ειδικού λευκώματος για τα 110 χρόνια του ΕΚΒ

Εκατόν δέκα χρόνια συνεπούς αγωνιστικής ς και κοινωνικών παρεμβάσεων του (ιδρυθέντος το 1908) ιστορικού Εργατικού Κέντρου Βόλου (), θα «ξεδιπλωθούν», μέσα από τις σελίδες ειδικού λευκώματος, το οποίο θα παρουσιαστεί στην επετειακή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 22 οεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Βιομηχανικό Μουσείο του Πολυχώρου Τσαλαπάτα, σε συν με το ΙΕ/.

Στην αυριανή εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει ο πρόεδρος της , Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος, με αφορμή και την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, θα αναφερθεί στον σημαντικό αγωνιστικό ρόλο των Συνδικάτων και τις προοπτικές της ς στο μέλλον.

Ομιλητής θα είναι επίσης και ο Χάρης Αθανασιάδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διευθυντής Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δημόσια Ιστορία» του ΕΑΠ, με θέμα: «Να επισκεπτόμαστε το παρελθόν! Ίσως έτσι, δεν χρειασθεί να ξαναζήσουμε»!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με χαιρετισμό του προέδρου του , Θανάση Παπαδημόπουλου, ενώ την του λευκώματος θα κάνει η δημοσιογράφος  Βάσω Κυριαζή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση