Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παρέμβαση σε ΣΕΒ και ΟΑΕΔ
Παρέμβαση  σε  ΣΕΒ και  ΟΑΕΔ

Παρέμβαση σε ΣΕΒ και ΟΑΕΔ

Το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. ς «Μήτσος Παπαρήγας», θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί, αγωνιστική παρέμβαση στα γραφεία του ΟΑΕΔ , διεκδικώντας την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των άνεργων   μεταλλεργατών μπροστά στο Πάσχα, καθώς και επίδομα ς για όλους τους ανέργους στα 600 ευρώ για όλη την περίοδο της ς τους.

Επίσης το Συνδικάτο Μετάλλου, καθώς και τα Συνδικάτα Τύπου και Χάρτου και Τροφίμων-Ποτών Ν. ς, θα πραγματοποιήσουν την ίδια μέρα παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΕΒ στις 12.00 το πρωί, διεκδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας, απέναντι στα και τα αντίμετρα της Κυβέρνησης, τις «βέλτιστες πρακτικές της » που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις και τις επιταγές των βιομηχάνων σε όλους τους κλα΄δους και χώρους δουλειάς.

Καλούνται οι εργαζόμενοι  και άνεργοι  να συμμετέχουν στις αγωνιστικές παρεμβάσεις των ταξικών σωματείων, υψώνοντας αγωνιστικό τείχος στην ενορχηστρωμένη αντιλαϊκή που έχουν εξαπολύσει στις ζωές  Κυβέρνηση-Κεφάλαιο και . Κανένας συμβιβασμός με τη και τη μίζερη !

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση