Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παρέμβαση σε ΣΕΒ και ΟΑΕΔ
Παρέμβαση  σε  ΣΕΒ και  ΟΑΕΔ

Παρέμβαση σε ΣΕΒ και ΟΑΕΔ

Το Συνδικάτο Μετάλλου . Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί, αγωνιστική παρέμβαση στα γραφεία του ΟΑΕΔ , δδικώντας την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των άνεργων   μεταλλεργατών μπροστά στο , καθώς και επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους στα 600 για όλη την περίοδο της ανεργίας τους.

Επίσης το Συνδικάτο Μετάλλου, καθώς και τα Συνδικάτα Τύπου και Χάρτου και Τροφίμων-Ποτών . Μαγνησίας, θα πραγματοποιήσουν την ίδια μέρα παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΕΒ στις 12.00 το πρωί, δδικώντας Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας, απέναντι στα μέτρα και τα αντίμετρα της Κυβέρνησης, τις «βέλτιστες πρακτικές της » που διαλύουν τις εργασιακές σχέσεις και τις επιταγές των βιομηχάνων σε όλους τους κλα΄δους και χώρους δουλειάς.

Καλούνται οι εργαζόμενοι  και   να συμμετέχουν στις αγωνιστικές παρεμβάσεις των ταξικών σωματείων, υψώνοντας αγωνιστικό τείχος στην ενορχηστρωμένη αντιλαϊκή επίθεση που έχουν εξαπολύσει στις   Κυβέρνηση-Κεφάλαιο και . Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια και τη μίζερη ζωή!

"Αλιεύοντας" την είδηση