Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Παράταση συμβάσεων οδηγών και εργατών στο Δήμο Βόλου
Παράταση συμβάσεων οδηγών και εργατών στο Δήμο Βόλου

Παράταση συμβάσεων οδηγών και εργατών στο Δήμο Βόλου

 

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου παρατείνονται οι προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για 21 οδηγούς, και εργάτες του Δήμου Βόλου που απασχολούνται στις Διευθύνσεις Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Κοιμητηρίων.

Σύμφωνα με διαπιστωτική πράξη του εκτελούντα χρέη δημάρχου Θάνου Θεοδώρου που υπέγραψε σήμερα και αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» , παρατείνονται αυτοδίκαια οι ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου των 21 υπαλλήλων, οι οποίοι είχαν προσληφθεί για την κάλυψη αναγκών των ∆ιευθύνσεων Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και Κοιµητηρίων, σε εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 16 του . 4429/, καθώς και των οδηγιών που δόθηκαν µε την αριθ. ∆ΙΠΑΑ∆/Φ.2.9/51/ οικ.27778/27-10- (∆Α: 7ΛΗΞ465ΦΘΕ-Ε6Π) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και ∆ιοικητικής Ανασυγκρότησης.

Πρόκειται για έναν οδηγό απορριμματοφόρου, δύο εκσκαφέων και φορτωτών, έναν μηχανοτεχνίτη και 9 εργάτες καθαριότητας (συνοδούς απορριμματοφόρων) που απασχολούνται στην , καθώς και 8 εργάτες ταφών – εκταφών, στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανάδειξη 18 ναών και μοναστηριών στη Μαγνησία και τις Β. Σποράδες #ΜοναστήριατηςΜαγνησίας… - https://t.co/5dNkFiqYVU -

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/enMRE4w7yX -

  • Συνελήφθη 26χρονος για δύο #ληστείες σε περίπτερο και μίνι μάρκετ #ληστείες - https://t.co/0VvhC8BNTP -

"Αλιεύοντας" την είδηση