Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παράταση στην υποβολή αίτησης για την πρόσληψη καθαρίστριας στο Δήμο Βόλου
Παράταση στην υποβολή αίτησης για την πρόσληψη καθαρίστριας στο Δήμο Βόλου

Παράταση στην υποβολή αίτησης για την πρόσληψη καθαρίστριας στο Δήμο Βόλου

Μέχρι την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου παρατείνεται ο υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού στην καθαριότητα σχολείων, με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου, μέχρι τις 30/6/2017.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής /θμιας Εκπ/σης του Δήμου Βόλου, λαμβάνοντας υπόψη τα που κράτησαν κλειστά τα σχολεία για το διάστημα από 9/1 έως και 12/1/17, παρατείνει το διάστημα υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού, ενός (1) ατόμου στην καθαριότητα σχολείων, με σύμβαση μίσθωσης έργου ορισμένου χρόνου και αντικείμενο τον καθαρισμό των χώρων των 23ο Δημ. Σχ. & 23ο /Γ Βόλου, Νεαπόλεως τέρμα, τηλ. 2421085734 (1 θέση – 14 αίθουσες – από 23/01/2017 έως 30/6/2017).

Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο σχολείο, στην ιστοσελίδα του Δήμου Βόλου http://dimosvolos.gr καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Δ. Βόλου.

Η νέα προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων θα είναι μέχρι και την Πέμπτη 19/1/2017.

Η Ανακοίνωση, η Αίτηση και τυχόν διευκρινήσεις και πληροφορίες σχετικά με αυτές θα παρέχονται από το σχολείο, καθώς και από τα γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου (Κτίριο Αποθηκών Μουρτζούκου), Εφτά Πλατανίων & Ζάχου, τηλ. 2421028517, 28518 (Εσωτ. 5 ή 8).

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση