Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Παράταση στην αποχή των δικηγόρων
Παράταση στην  αποχή των δικηγόρων

Παράταση στην αποχή των δικηγόρων

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη 18 Μαΐου παρατάθηκε η αποχή των δικηγόρων για το και φορολογικό και σε έκτακτη του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, που έγινε σήμερα Τρίτη αποφασίστηκε ομόφωνα να συγκληθεί Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 16 Μαΐου.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει τη Δευτέρα στις 10.30 το πρωί στο ακροατήριο του Πρωτοδικείου Βόλου, με θέμα την επικύρωση ή μη της απόφασης της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος της 12ης Μαΐου για το των απεργιακών κινητοποιήσεων, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το και φορολογικό.

Για τη λήψη απόφασης θα διεξαχθεί μυστική από τις 13:00, έως τις 16:00, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το άρθρο 101 παρ.2 του Κώδικα Δικηγόρων, αναφέρεται σε του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση, τέλος, αποφασίστηκε η παράταση της αποχής μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαΐου , για να μην υπάρξει αιφνιδιασμός των δικηγόρων σε περίπτωση απόφασης λήξης της αποχής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση