Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Παράταση μέχρι 30/9 για εγγραφή στα Μητρώα Φορέων Εκμετάλλευσης και Εμπόρων Ξυλείας και Προϊόντων Ξυλείας
Παράταση μέχρι 30/9 για εγγραφή στα Μητρώα Φορέων  Εκμετάλλευσης και Εμπόρων Ξυλείας και Προϊόντων Ξυλείας

Παράταση μέχρι 30/9 για εγγραφή στα Μητρώα Φορέων Εκμετάλλευσης και Εμπόρων Ξυλείας και Προϊόντων Ξυλείας

μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής στο Μητρώο Φορέων Εκμετάλλευσης και το Μητρώο Εμπόρων Ξυλείας και Προϊόντων Ξυλείας, ανακοίνωσαν με απόφασή τους τα Υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Το ενημερώνει τα μέλη του που είναι υπόχρεοι εγγραφής σε Μητρώα ανάλογα με τη δραστηριότητά τους, πως παρατείνεται μέχρι τις 30/9/2016 η προβλεπόμενη από την παρ. 8 του αρθ. 7 της ΚΥΑ 134627/5835/23-12-2015 προθεσμία για την υποβολή αίτησής σε Μητρώα.

Η αφορά στην εγγραφή στα εξής Μητρώα:

ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΕΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ: Υπόχρεοι εγγραφής είναι τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που διαθέτουν στην ξυλεία ή ξυλείας και που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Κανονισμού Ε.Ε αρίθμ. 995 / 2010 και των, κατ’ εξουσιοδότηση και εκτελεστικών, Κανονισμών της Επιτροπής που εκδίδονται για την εφαρμογή του.

ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΠΟΡΩΝ: Υπόχρεοι εγγραφής είναι τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που, στο πλαίσιο εμπορικής δραστηριότητας στην εσωτερική , πραγματοποιούν αγοραπωλησίες ξυλείας ή προϊόντων ξυλείας που έχουν ήδη διατεθεί στην εσωτερική και που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Κανονισμού Ε.Ε αρίθμ. 995 / 2010 και των κατ’ εξουσιοδότηση και εκτελεστικών, Κανονισμών της Επιτροπής που εκδίδονται για την εφαρμογή του.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθησαν μη τηρώντας μέτρα προφύλαξης για τον κορωναϊό #κορωναϊός - https://t.co/O4mjZMBaED -

  • Η 11η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στον Βόλο - https://t.co/af81X7W6PU… -

  • Έχασε τη ζωή του ενώ περπατούσε #νεκρόςάνδρας - https://t.co/4viIiG64Yk -

"Αλιεύοντας" την είδηση