Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παράσταση διαμαρτυρίας Σωματείων στο κτήριο ΙΚΑ Βόλου
Παράσταση διαμαρτυρίας Σωματείων στο κτήριο ΙΚΑ Βόλου

Παράσταση διαμαρτυρίας Σωματείων στο κτήριο ΙΚΑ Βόλου

Στo πλαίσιo των αυριανών πανελλαδικών κινητοποιήσεων του υγειονομικού προσωπικού, ταξικά σωματεία του προχωρούν  σε διαμαρτυρίας, τηρώντας τα ασφάλειας, αύριο Τρίτη 23/2 στις 12:00 μ. στο Κέντρο Υγείας (κτίριο πρώην ΙΚΑ και ΠΕΔΥ).
 
Οι που έδωσαν τη μάχη μαζί με τους υγειονομικούς για να βγει όρθιος ο λαός στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά τους και κλιμακώνουν τον αγώνα για:
– Γενναία αύξηση της χρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος υγείας. Να ενισχυθούν τα Νοσοκομεία και τα Κ.Υ. με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.
-Επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και ένταξη των ιδιωτών στο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας, για να μπορέσουν να εξασφαλιστούν επιπλέον υποδομές, γιατροί, νοσηλευτές, κλίνες για την ολόπλευρη αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και της λοιπής νοσηρότητας.
-Δημιουργία αναγκαίων εμβολιαστικών κέντρων στο πλαίσιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Ενίσχυση των Κ.Υ. για να ανταπεξέλθουν σε όλες τις υγειονομικές υπηρεσίες. Απεμπλοκή των νοσοκομείων.
-Να παρθούν πίσω οι διώξεις σε βάρος των υγειονομικών που αγωνίζονται, όπως της προέδρου της , του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ και όλων των συναδέλφων. Οι χθεσινοί «ήρωες» σήμερα με εισαγγελικές διώξεις.
Τα σωματεία:
Συνδικάτο Μετάλλου ς «Μ. Παπαρήγας»
Εμποροϋπαλλήλων και Ιδ. Υπαλλήλων ς
Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Μαγνησίας
Συνδικάτο εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας
Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις Μαγνησίας
Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Μαγνησίας
 
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση