Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας
Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας

Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας

Την τραγική θέση, στην οποία έχουν περιέλθει οι στον κλάδο του Επισιτισμού – Τουρισμού, εξ' αιτίας του παρατεταμένου λοκ –ντάουν αλλά και της αναποτελεσματικής ς αντιμετώπισής της υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση, εξέθεσαν, με παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση κοινού τους Ψηφίσματος στο , εκπρόσωποι των τριών τοπικών αροσωπευτικών Σωματείων τους.

Η παράσταση διαμαρτυρίας έγινε στις 9:30 το πρωϊ, στο πλαίσιο της σημερινής πανελλήνιας κινητος του Κλάδου, (και ενώ, στην Αθήνα, αναμενόταν το κεντρικό αγωνιστικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η ΠΕΤ, με την παρουσία σε αυτό του προέδρου του ΕΚΒ, Θαν. Παπαδημόπουλου, ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της).

Στο διάβημα προς το ΣΕΠΕ συμμετείχαν από το οι Αθ. Χονδρονίκος και Κλεοπάτρα Κωστακοπούλου, πρόεδρος και γεν. , αντίστοιχα, από το Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού ο Νικ. Τσιριβής, γεν.   και από την Ένωση Μαγείρων Ν. Μαγνησίας ο Δημ. Καλιάκης, πρόεδρος.

Ταυτόχρονα με το κοινό Ψήφισμα, που επιδόθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας, με αίτημα τη διαβίβαση των αιτημάτων τους στο αρμόδιο , οι εκπρόσωποι των τριών Σωματείων προειδοποίησαν ότι τόσο τα ημίμετρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, όσο –και κυρίως– τα νέα ισοπεδωτικά αντεργατικά μέτρα, που προωθούνται με το Νομοσχέδιο – έκτρωμα (κατάργηση του οκτάωρου, παράκαμψη των συλλογικών συμβάσεων κ.ά) αποτελούν αιτία πολέμου και σηματοδοτούν τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα τους, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση