Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας
Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας

Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας

Την τραγική θέση, στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Επισιτισμού – Τουρισμού, εξ’ αιτίας του παρατεταμένου λοκ –ντάουν αλλά και της αναποτελεσματικής πολιτικής αντιμετώπισής της υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση, εξέθεσαν, με παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση κοινού τους Ψηφίσματος στο Ν. Μαγνησίας, εκπρόσωποι των τριών τοπικών αντιπροσωπευτικών Σωματείων τους.

Η παράσταση διαμαρτυρίας έγινε στις 9:30 το πρωϊ, στο πλαίσιο της σημερινής πανελλήνιας κινητοποίησης του Κλάδου, (και ενώ, στην Αθήνα, αναμενόταν το κεντρικό αγωνιστικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η ΠΟΕΕΤ, με την παρουσία σε αυτό του προέδρου του ΕΚΒ, Θαν. Παπαδημόπουλου, ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της).

Στο διάβημα προς το συμμετείχαν από το οι Αθ. Χονδρονίκος και Κλεοπάτρα Κωστακοπούλου, πρόεδρος και γεν. γραμματέας, αντίστοιχα, από το Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού ο Νικ. Τσιριβής, γεν. γραμματέας  και από την Ένωση Μαγείρων Ν. Μαγνησίας ο Δημ. Καλιάκης, πρόεδρος.

Ταυτόχρονα με το κοινό Ψήφισμα, που επιδόθηκε στην , με αίτημα τη διαβίβαση των αιτημάτων τους στο αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας, οι εκπρόσωποι των τριών Σωματείων προειδοποίησαν ότι τόσο τα ημίμετρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, όσο –και κυρίως– τα νέα ισοπεδωτικά αντεργατικά μέτρα, που προωθούνται με το Νομοσχέδιο – έκτρωμα ( του οκτάωρου, παράκαμψη των συλλογικών συμβάσεων κ.ά) αποτελούν αιτία πολέμου και σηματοδοτούν τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα τους, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ιστορία ενός αιώνα προσφυγιάς και συνεργατικότητας - https://t.co/UG3oecbic3… -

  • Θετικός ο υπ. Εθνικής Άμυνας στην κτηριακή και ενεργειακή αναβάθμιση των 304 ΠΕΒ και ΚΑΑΥ στο Μαλάκι… - https://t.co/xBYQgg8oKY -

  • Συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης των σωματείων της Μαγνησίας #Δράσειςαλληλεγγύης - https://t.co/GFZewp7GMm -

"Αλιεύοντας" την είδηση