Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας
Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας

Παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Ψηφίσματος, με τα αιτήματα του Κλάδου, στο ΣΕΠΕ Ν. Μαγνησίας

Την τραγική θέση, στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι στον κλάδο του Επισιτισμού – Τουρισμού, εξ’ αιτίας του παρατεταμένου λοκ –ντάουν αλλά και της αναποτελεσματικής πολιτικής αντιμετώπισής της υγειονομικής κρίσης από την κυβέρνηση, εξέθεσαν, με παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση κοινού τους Ψηφίσματος στο . , εκπρόσωποι των τριών τοπικών αντιπροσωπευτικών Σωματείων τους.

Η παράσταση διαμαρτυρίας έγινε στις 9:30 το πρωϊ, στο πλαίσιο της σημερινής πανελλήνιας κινητοποίησης του Κλάδου, (και ενώ, στην , αναμενόταν το κεντρικό αγωνιστικό διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η ΠΟΕΕΤ, με την παρουσία σε αυτό του προέδρου του ΕΚΒ, Θαν. Παπαδημόπουλου, ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της).

Στο διάβημα προς το συμμετείχαν από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων οι Αθ. Χονδρονίκος και Κλεοπάτρα Κωστακοπούλου, πρόεδρος και γεν. , αντίστοιχα, από το Σωματείο Επισιτισμού – Τουρισμού ο Νικ. Τσιριβής, γεν.   και από την Ένωση Μαγείρων . ο Δημ. Καλιάκης, πρόεδρος.

Ταυτόχρονα με το κοινό Ψήφισμα, που επιδόθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας, με αίτημα τη διαβίβαση των αιτημάτων τους στο αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας, οι εκπρόσωποι των τριών Σωματείων προειδοποίησαν ότι τόσο τα ημίμετρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, όσο –και κυρίως– τα νέα ισοπεδωτικά αντεργατικά μέτρα, που προωθούνται με το Νομοσχέδιο – έκτρωμα (κατάργηση του οκτάωρου, παράκαμψη των συλλογικών συμβάσεων κ.ά) αποτελούν αιτία πολέμου και σηματοδοτούν τη συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα τους, εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή ενίσχυση υφιστάμενων - https://t.co/oOUD3s6Bix -

  • Δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/GxFjCDEFKk -

  • Δεκαπέντε θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/e30cjGeR8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση