Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση έξω από το κεντρικό ΚΑΠΗ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ»
Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση έξω από  το κεντρικό ΚΑΠΗ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ»

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση έξω από το κεντρικό ΚΑΠΗ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ»

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 10.30 το πρωί, έξω από το κεντρικό ΚΑΠΗ «ΘΕΟΦΙΛΟΣ» στο Βόλο.

Για το λόγο αυτό σήμερα εκπρόσωποι των συνταξιούχων (Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις -ΔΗΜΟΣΙΟΥ- (ΤΕΒΕ-ΤΣΑ)- ΟΑΕΕ (ΤΑΕ) ΝΑΤ-ΑΓΕΤ) έδωσαν τύπου στο , με σύνθημα για μόνιμο συνταξιουχικό ξεσηκωμό , καταγγέλλοντας την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- για τις καταστρεπτικές αντισυνταξιουχικές διατάξεις του Ν. 4387/16 που εφαρμόζει.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων καλεί όλους τους συνταξιούχους σε πανελλαδικό ξεσηκωμό, σε μαραθώνιο κινητοποιήσεων παντού σε όλη τη χώρα, με τοπικές και περιφερειακές και πανελλαδικές συγκεντρώσεις ώστε να εκφράσουν την αντίθεσή τους απέναντι στις αντισυνταξιουχικές – αντιασφαλιστικές πολιτικές που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή, που καταστούν εκατομμύρια συνταξιούχους σε επαίτες.

Οι συνταξιούχοι απαιτούν:

-Κανένας επαν , καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές συντάξεις και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).

-Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων και του ΕΚΑΣ.

-Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το συνταξιουχικό αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.

-Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα ό,τι η κυβέρνηση παρακρατεί σε κύριες –επικουρικές συντάξεις και την εισφορά αλληλεγγύης .

-Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά της 4ης αξιολόγησης.

-Δημόσια και ν υγεία για όλο το λαό.

Κλείνοντας κάλεσαν όλους τους συνταξιούχους να νικήσουν το φόβο, την αδιαφορία , την καταστρεπτική αντίληψη του «δεν γίνει τίποτα» και να πάρουν αποφασιστικά μέρος στον αγώνα τώρα, γιατί αύριο θα είναι αργά, καθώς επίσης να πάρουν αγωνιστικά μέρος στις εκδηλώσεις του εργατικού κινήματος για την Πρωτομαγιά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση