Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ /   Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς
  Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

  Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

 

Ο εργαζομένων στους Δήμους του Νομού Μαγνησίας θα συμμετάσχει στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική που προκήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, την ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ 2021.

Ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς, συμπίπτει φέτος με την προσπάθεια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.), μέσω ενός σχεδίου Νόμου που επεξεργάζεται το αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας, να καταργήσει το και το 5νθήμερο εργασίας, θεσμοθετώντας παράλληλα τη 10ωρη εργασία, να καταργήσει τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας (Σ.Σ.Ε.),να εκχωρήσει τον έλεγχο του Μητρώου Μελών και των διαδικασιών τους στο κράτος και τους εργοδότες, να βάλει απαγορευτικό στο δικαίωμα της απεργίας και να μετατρέψει τη συνδικαλιστική δράση σε ιδιώνυμο αδίκημα. Κι αυτά είναι λίγα εξ’ όσων έχει διαρρεύσει η κυβέρνηση και περιλαμβάνει το Νομοσχέδιο «ταφόπλακα» του Υπουργείου Εργασίας για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Καλούν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στην που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο στην Αγίου Νικολάου στις 10.30 το πρωί.

Η Μαγνησίας για την

Για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς η Μαγνησίας συμμετέχει στην του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Πέμπτη 6/5, 10.30 στην Αγ. Νικολάου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε #σκάφος στα Πευκάκια #σκάφος - https://t.co/MpNGO0pYNb -

  • Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου #ΑγίουΙωάννουτουΘεολόγου - https://t.co/kq5Z0IxfUg -

  • Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου ο Ρίτσι Κιτόκο #ΡίτσιΚιτόκο - https://t.co/Ex2LvE1fV1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση