Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Ιουνίου
Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Ιουνίου

Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Ιουνίου

Eνάντι στ νέα αντιλαϊκά «»

 Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο διοργανώνεται την Πέμπτη 14 Ιουνίου ενάντια στα νέα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα» και για το λόγο αυτό το καλεί εργαζόμενους και μη να συμμετάσχουν σε αυτό.

Σε σχετική του τονίζεται:  ” Με νέο κατάπτυστο Νομοσχέδιο και με διαδικασίες εξπρές, η Κυβέρνηση -ΑΝΕΛ προωθεί προς ψήφιση τα νέα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα» της, στο πλαίσιο της 4ης αξιολόγησης με τους δανειστές.

Τη μέρα που θα συζητιούνται τα νέα αυτά βάναυσα , τα οποία –ας σημειωθεί– αποτελούν και τον «πιλότο» της κυβερνητικής δημοσιονομικής στρατηγικής για τον επόμενο χρόνο (2019) και μέχρι και το 2022,  οι εργαζόμενοι θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα, με αγωνιστικό παμβολιώτικο πανεργατικό συλλαλητήριο στις 7.00 μ.μ., στον Άγιο Νικόλαο.

Στο συλλαλητήριό μας αυτό, εκτός από την συνδιοργανώτρια ΑΔΕΔΥ Ν. Μαγνησίας, καλούμε να   παραβρεθουν όλοι οι εργαζόμενοι, αλλά και όλοι οι άλλοι Φορείς και κοινωνικές ομάδες, που θίγονται βάναυσα από το νέο μνημόνιο, δίνοντας έτσι συνέχεια στον ενωτικό αγώνα μας, που ξεκίνησε στις 30 Μαϊου (), από την «Κοινωνική Συμμαχία».

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να ενημερώσετε, στους χώρους εργασίας σας, όλους τους συναδέλφους, για την όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση