Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Ιουνίου
Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Ιουνίου

Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Ιουνίου

Eνάντι στ νέα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα»

  διοργανώνεται την Πέμπτη 14 Ιουνίου ενάντια στα νέα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα» και για το λόγο αυτό το ΕΚΒ καλεί εργαζόμενους και μη να συμμετάσχουν σε αυτό.

Σε σχετική του ΕΚΒ τονίζεται:  ” Με νέο κατάπτυστο Νομοσχέδιο και με διαδικασίες εξπρές, η Κυβέρνηση -ΑΝΕΛ προωθεί προς ψήφιση τα νέα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα» μέτρα της, στο πλαίσιο της 4ης αξιολόγησης με τους .

Τη μέρα που θα συζητιούνται τα νέα αυτά βάναυσα μέτρα, τα οποία –ας σημειωθεί– αποτελούν και τον «πιλότο» της κυβερνητικής δημοσιονομικής στρατηγικής για τον επόμενο χρόνο (2019) και μέχρι και το 2022,  οι θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα, με αγωνιστικό παμβολιώτικο στις 7.00 μ.μ., στον Άγιο Νικόλαο.

Στο συλλαλητήριό μας αυτό, εκτός από την συνδιοργανώτρια ΑΔΕΔΥ Ν. , καλούμε να   παραβρεθουν όλοι οι , αλλά και όλοι οι άλλοι Φορείς και κοινωνικές ομάδες, που θίγονται βάναυσα από το νέο μνημόνιο, δίνοντας έτσι συνέχεια στον ενωτικό αγώνα μας, που ξεκίνησε στις 30 Μαϊου (Πανεθνική Ημέρα Δράσης), από την «Κοινωνική Συμμαχία».

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να ενημερώσετε, στους χώρους εργασίας σας, όλους τους συναδέλφους, για την όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή.”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση