Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Ιουνίου
Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Ιουνίου

Παμβολιώτικο Πανεργατικό Συλλαλητήριο την Πέμπτη 14 Ιουνίου

Eνάντια στα νέα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα»

  διοργανώνεται την Πέμπτη 14 Ιουνίου ενάντια στα νέα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα» και για το λόγο αυτό το ΕΚΒ καλεί εργαζόμενους και μη να συμμετάσχουν σε αυτό.

Σε σχετική του ΕΚΒ τονίζεται:  ” Με νέο κατάπτυστο Νομοσχέδιο και με διαδικασίες εξπρές, η Κυβέρνηση -ΑΝΕΛ προωθεί προς ψήφιση τα νέα αντιλαϊκά «προαπαιτούμενα» της, στο πλαίσιο της 4ης αξιολόγησης με τους .

Τη μέρα που θα συζητιούνται τα νέα αυτά βάναυσα , τα οποία –ας σημειωθεί– αποτελούν και τον «πιλότο» της κυβερνητικής δημοσιονομικής στρατηγικής για τον επόμενο χρόνο (2019) και μέχρι και το 2022,  οι εργαζόμενοι θα στείλουμε το δικό μας μήνυμα, με αγωνιστικό στις 7.00 μ.μ., στον Άγιο Νικόλαο.

Στο συλλαλητήριό μας αυτό, εκτός από την συνδιοργανώτρια ΑΔΕΔΥ Ν. Μαγνησίας, καλούμε να   παραβρεθουν όλοι οι εργαζόμενοι, αλλά και όλοι οι άλλοι Φορείς και κοινωνικές ομάδες, που θίγονται βάναυσα από το νέο μνημόνιο, δίνοντας έτσι συνέχεια στον ενωτικό αγώνα μας, που ξεκίνησε στις 30 Μαϊου (), από την «Κοινωνική Συμμαχία».

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να ενημερώσετε, στους χώρους εργασίας σας, όλους τους συναδέλφους, για την όσο το δυνατόν πιο μαζική συμμετοχή.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση