Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Οριστικό λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο
Οριστικό λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο

Οριστικό λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο

Κλείνει οριστικά πό σημερ το εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο, καθώς έληξε η που έδωσε η της εταιρίας στους εργαζόμενους για να αποφασίσουν αν θα εργαστούν στη μονάδα του Σχηματαρίου ή αν θα αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Το σύνολο των 88 εργαζόμενων στη μονάδα του Βόλου συζήτησε με τη διοίκηση και απ' αυτούς περίπου 35 με 40 αποφάσισαν να εργαστούν στο Σχηματάρι και οι υιποι, να αποχωρήσουν οικειοθελώς, λαμβάνοντας τη νόμιμη αποζημίωσή τους, αν με τα χρόνια προϋπηρεσίας και κοινωνικά .

Όσοι επέλεξαν να αποχωρήσουν θα αποζημιωθούν με ποσό περίπου διπλάσιο της αποζημίωσης που δικαιούνται και στη συνέχεια θα προστεθούν στην ατέλειωτη των ανέργων του Βόλου.

Να σημειωθεί ότι μόνος που δεν έχει υπογράψει είναι ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τσελεπής, ο οποίος είπε ότι, μετά απ' αυτή την εξέλιξη, εκ των πραγμάτων λήγει και ο ακός αγώνας που είχε ξεκινήσει παράλληλα με την κατάληψη του εργοστασίου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι δεν πίστεψαν στη δύναμή τους ότι μπορούν να κρατήσουν το εργοστάσιο του Βόλου ανοιχτό και έκαναν τις επιλογές τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση