Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Οριστικό λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο
Οριστικό λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο

Οριστικό λουκέτο στο εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο

Κλείνει οριστικά από σημερα το εργοστάσιο της Coca Cola στο Βόλο, καθώς έληξε η που έδωσε η της εταιρίας στους εργαζόμενους για να αποφασίσουν αν θα εργαστούν στη μονάδα του Σχηματαρίου ή αν θα αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Το σύνολο των 88 εργαζόμενων στη μονάδα του συζήτησε με τη και απ’ αυτούς περίπου 35 με 40 αποφάσισαν να εργαστούν στο Σχηματάρι και οι υπόλοιποι, να αποχωρήσουν οικειοθελώς, λαμβάνοντας τη νόμιμη αποζημίωσή τους, ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας και κοινωνικά .

Όσοι επέλεξαν να αποχωρήσουν θα αποζημιωθούν με περίπου διπλάσιο της αποζημίωσης που δικαιούνται και στη συνέχεια θα προστεθούν στην ατέλειωτη των ανέργων του .

Να σημειωθεί ότι μόνος που δεν έχει υπογράψει είναι ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Λάζαρος Τσελεπής, ο οποίος είπε ότι, μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, εκ των πραγμάτων λήγει και ο απεργιακός που είχε ξεκινήσει παράλληλα με την του εργοστασίου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι δεν πίστεψαν στη δύναμή τους ότι μπορούν να κρατήσουν το εργοστάσιο του Βόλου ανοιχτό και έκαναν τις επιλογές τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση