Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Oκτάμηνη πρόσληψη κυβερνήτη πλοηγίδας και δύο πλοηγών
Oκτάμηνη πρόσληψη κυβερνήτη πλοηγίδας και δύο πλοηγών

Oκτάμηνη πρόσληψη κυβερνήτη πλοηγίδας και δύο πλοηγών

Δύο πλοηγούς και έναν κυβερνήτη πλοηγίδας, με σύμβαση εργασίας οκτώ μηνών, θα προσλάβει το Λιμεναρχείο Βόλου για τα λιμάνια του Βόλου και Στυλίδας – Αχλαδίου Φθιώτιδας, ενώ ο κυβερνήτης πλοηγίδας θα καλύψει έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες στα λιμάνια πέριξ του Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να είναι εν ενεργεία ναυτικοί ή συνταξιούχοι του ΝΑΤ, να είναι υγιείς, να μη συντρέχουν σε βάρος τους κωλύματα διορισμού τους, να μην είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι, να μην έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και να είναι γνώστες των περιοχών που θα εργαστούν. Επιπλέον για τον κυβερνήτη πλοηγίδας, απαιτείται για είναι κάτοχος πτυχίου κυβερνήτη ή ναυκλήρου.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών και αιτήσεων θα γίνεται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου (κεντρική προβλήτα λιμένα Βόλου 1ος όροφος, γραφείο Ναυτολογίας), καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9 ως 23 Μαρτίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι για διευκρινίσεις μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πλοηγικού Σταθμού Βόλου, τηλ. 24213 53819, 24213 53 830 και 24213 53 800.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

  • #Κολωνός: Συνελήφθησαν ακόμη 7 άτομα για την υπόθεση μαστροπείας #Κολωνός - https://t.co/q28LAXTTPO -

  • Πρόγραμμα Επιστημονικής Ελληνογαλλικής Συνεργασίας #ΙΚΥ - https://t.co/yxJrtuteta -

"Αλιεύοντας" την είδηση