Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ Σπίτι στηρίζουμε τον πολίτη»
ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ Σπίτι στηρίζουμε τον πολίτη»

ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ Σπίτι στηρίζουμε τον πολίτη»

Πργμτοποιήθηκε σήμερα μέσω της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας η πρώτη κίνηση ενίσχυσης των δομών Υγείας, από το λογαριασμό ειδικού σκοπού, που η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. (ΒΕΜ) άνοιξε με αριθμό λογαριασμού 032304-017-5001-02, IBAN GR4309101070000323041720026 και Επωνυμία «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ».

Πιο συγκεκριμένα η ΟΕΒΕΜ πραγματοποίησε την αγορά 4.000 Αντιθαμβωτικών Χειρουργικών Μασκών Μάρκας 3Μ, τις οποίες και θα παραδώσει αύριο στο Γενικό Βόλου. Τμήμα αυτών των μασκών θα παραδοθεί και στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Η ΟΕΒΕΜ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμότατα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους αλλά και τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν σε αυτό το λογαριασμό μέχρι στιγμής, δείχνοντας έμπρακτα ότι μολονότι οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες και η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων είναι κλειστές, παρόλα αυτά η μέριμνα και η ανάγκη προς τον πολίτη και τη δημόσια υγεία αποτελεί για όλους μας αδιαπραγμάτευτη αρχή.

Φυσικά, ο λογαριασμός παραμένει ανοιχτός και ενεργός, και συνεχίζεται κανονικά η καταβολή χρημάτων και από άλλα Σωματεία της ΟΕΒΕΜ. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει και νέα βοήθεια σε υλικά που χρειάζονται οι δημόσιες της , σε ύστερο χρόνο.

Η ΟΕΒΕΜ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον γιατρό του υ κ.Γιώργο Μουλά , ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έδειξε έμπρακτα το τεράστιο ενδιαφέρον για την κίνησή μας. Επίσης, καλούμε τους Μαγνησιώτες να βοηθήσουν αυτή την κίνηση, προκειμένου να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε και άλλες δομές της Μαγνησίας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν την καθημερινή τους μάχη για την επιβίωση της κοινωνίας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε την βοήθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης () προκειμένου ο λογαριασμός στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με ΑΡΙΘΜΟ ΛΡΙΑΣΜΟΥ: 032304-017-5001-02 και IBAN: GR4309101070000323041720026 και ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» να γίνει ευρύτερα γνωστός.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση