Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΟΕΒΕΜ: Στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία
ΟΕΒΕΜ: Στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία

ΟΕΒΕΜ: Στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία

 

Μετά από που είχε η από το Σύλλογο Εργαζομένων ΙΚΑ ΕΤΑΜ Ν. ς όσον αφορά τις δδικήσεις του για των Νέων Υπηρεσιών και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη , οι δδικήσεις του Συλλόγου  βρίσκουν σύμφωνους.

Οι κτιριακές υποδομές του συγκεκριμένου φορέα, οι οποίες στεγάζουν τους μέχρι σήμερα λειτουργούντες φορείς ΙΚΑ, ΕΤΑΜ και ΟΑΕΕ, όπως αναφέρει και ο Σύλλογος Εργαζομένων μπορούν να εξυπηρετήσουν άψογα τις ανάγκες του ενιαίου φορέα σε επίπεδο Θεσσαλίας.

Τα επιχειρήματα δε των εργαζομένων ότι στο Ν. Μαγνησίας υπάρχουν εκτός από τις ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές, οι οποίες αυξάνουν την έκταση του Νομού και τις δυσκολίες πρόσβασης της Υπηρεσίας, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει οικονομικό ενδιαφέρον λόγω της τουριστικής δραστηριότητας των νησιών, στηρίζουν την εγκυρότητα των διεκδικήσεων του Συλλόγου εργαζομένων. Θα πρέπει να επισημάνουμε την προσβασιμότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων καθότι βρίσκονται απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό Βόλου, δίπλα στο λιμάνι και κοντά στο Υπεραστικό και Αστικό ΚΤΕΛ.

Η πάντοτε αρωγός στις δίκαιες διεκδικήσεις των φορέων του νομού, συμφωνεί και στηρίζει τη θέση του Συλλόγου εργαζομένων για Περιφερειακό Υποκατάστημα στο Βόλο.

Καλούνται οι  υπόλοιποι φορείς του Νομού Μαγνησίας και όχι μόνο να πάρουν θέση στο θέμα αυτό. Ένας Νομός με υψηλή ανεργία, διαλυμένη βιομηχανική παρ και οικονομική δραστηριότητα δεν μπορεί να ανεχθεί άλλη υποβάθμιση.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση