Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΟΕΒΕΜ: Στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία
ΟΕΒΕΜ: Στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία

ΟΕΒΕΜ: Στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία

 

Μετά από ενημέρωση που είχε η ΟΕΒΕΜ από το Σύλλογο Εργαζομένων ΙΚΑ ΕΤΑΜ Ν. Μαγνησίας όσον αφορά τις διεκδικήσεις του για στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία, οι διεκδικήσεις του Συλλόγου  βρίσκουν σύμφωνους.

Οι κτιριακές υποδομές του συγκεκριμένου φορέα, οι οποίες στεγάζουν τους μέχρι σήμερα λειτουργούντες φορείς ΙΚΑ, ΕΤΑΜ και ΟΑΕΕ, όπως αναφέρει και ο Σύλλογος Εργαζομένων μπορούν να εξυπηρετήσουν άψογα τις ανάγκες του ενιαίου φορέα σε επίπεδο Θεσσαλίας.

Τα επιχειρήματα δε των εργαζομένων ότι στο Ν. Μαγνησίας υπάρχουν εκτός από τις ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές, οι οποίες αυξάνουν την έκταση του Νομού και τις δυσκολίες πρόσβασης της Υπηρεσίας, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει οικονομικό ενδιαφέρον λόγω της τουριστικής δραστηριότητας των νησιών, στηρίζουν την εγκυρότητα των διεκδικήσεων του Συλλόγου εργαζομένων. Θα πρέπει να επισημάνουμε την προσβασιμότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων καθότι βρίσκονται απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό Βόλου, δίπλα στο λιμάνι και κοντά στο Υπεραστικό και Αστικό ΚΤΕΛ.

Η ΟΕΒΕΜ πάντοτε αρωγός στις δίκαιες διεκδικήσεις των φορέων του νομού, συμφωνεί και στηρίζει τη θέση του Συλλόγου εργαζομένων για Περιφερειακό Υποκατάστημα στο Βόλο.

Καλούνται οι  υπόλοιποι φορείς του Νομού Μαγνησίας και όχι μόνο να πάρουν θέση στο θέμα αυτό. Ένας Νομός με υψηλή ανεργία, διαλυμένη βιομηχανική παραγωγή και οικονομική δραστηριότητα δεν μπορεί να ανεχθεί άλλη υποβάθμιση.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άστατος καιρός στη Θεσσαλία - https://t.co/2JQBRoy95c -

  • Ερώτηση Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον υπ. Υγείας για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών στο ΓΝ Βόλου… - https://t.co/KSX6IVcUtV -

  • Χωρίς επιβάρυνση η ατμόσφαιρα στον Βόλο - https://t.co/D9NMfDNscG -

"Αλιεύοντας" την είδηση