Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΟΕΒΕΜ: Στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία
ΟΕΒΕΜ: Στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία

ΟΕΒΕΜ: Στέγαση των Νέων Υπηρεσιών ΠΕΣΥ και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία

 

Μετά από ενημέρωση που είχε η ΒΕΜ από το Σύλλογο Εργαζομένων ΙΚΑ ΕΤΑΜ . Μαγνησίας όσον αφορά τις διεκδικήσεις του για στέγαση των έων Υπηρεσιών Π και ΠΕΚΑ σε επίπεδο περιφέρειας Θεσσαλίας στη Μαγνησία, οι διεκδικήσεις του Συλλόγου  βρίσκουν σύμφωνους.

Οι κτιριακές του συγκεκριμένου φορέα, οι οποίες στεγάζουν τους μέχρι σήμερα λειτουργούντες φορείς ΙΚΑ, ΕΤΑΜ και ΟΑΕΕ, όπως αναφέρει και ο Εργαζομένων μπορούν να εξυπηρετήσουν άψογα τις ανάγκες του ενιαίου φορέα σε επίπεδο Θεσσαλίας.

Τα επιχειρήματα δε των εργαζομένων ότι στο Ν. Μαγνησίας υπάρχουν εκτός από τις ηπειρωτικές και νησιωτικές περιοχές, οι οποίες αυξάνουν την έκταση του Νομού και τις δυσκολίες πρόσβασης της Υπηρεσίας, αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει οικονομικό ενδιαφέρον λόγω της τουριστικής δραστηριότητας των νησιών, στηρίζουν την εγκυρότητα των διεκδικήσεων του Συλλόγου εργαζομένων. Θα πρέπει να επισημάνουμε την προσβασιμότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων καθότι βρίσκονται απέναντι από το σιδηροδρομικό σταθμό Βόλου, δίπλα στο λιμάνι και κοντά στο Υπεραστικό και Αστικό .

Η ΒΕΜ πάντοτε αρωγός στις δίκαιες διεκδικήσεις των φορέων του νομού, συμφωνεί και στηρίζει τη θέση του Συλλόγου εργαζομένων για Περιφερειακό Υπο στο Βόλο.

Καλούνται οι  υπόλοιποι φορείς του Νομού Μαγνησίας και όχι μόνο να πάρουν θέση στο θέμα αυτό. Ένας Νομός με υψηλή ανεργία, διαλυμένη βιομηχανική παραγωγή και οικονομική δραστηριότητα δεν μπορεί να ανεχθεί άλλη .

 

"Αλιεύοντας" την είδηση