Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΟΕΒΕΜ: Μένουμε σπίτι στηρίζουμε τον πολίτη
ΟΕΒΕΜ: Μένουμε σπίτι στηρίζουμε τον πολίτη

ΟΕΒΕΜ: Μένουμε σπίτι στηρίζουμε τον πολίτη

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. (ΟΕΒΕΜ) διαβλέποντας τις μεγάλες ανάγκες που θα προκύψουν και την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν οι λειτουργοί της δημόσιας υγείας και ασφάλειας της περιοχής μας αποφάσισε κατόπιν τηλεδιάσκεψης το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ειδικού σκοπού στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΑΡΙΑΣΜΟΥ: 032304-017-5001-02- IBAN: GR4309101070000323041720026) ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ», στο οποίο καλούνται όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, Σύλλογοι, Ενώσεις, όλοι οι Βολιώτες εκπρόσωποι πρώτου και δεύτερου βαθμού, τοπικοί και περιφερειακοί άρχοντες, εκλεγμένοι βουλευτές, ελεύθεροι , επιστήμονες και από όλο το κόσμο να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους.

Ο λογαριασμός θα είναι μόνο καταθετικός. H προσπάθεια μας είναι να στηριχθεί το πραγματικά εξωπραγματικό και δύσκολο εγχείρημα και να συνδράμουμε με τις όποιες δυνάμεις μας όλοι οι , βιοτέχνες και έμποροι της . Φυσικά από αυτή την προσπάθεια δεν απορρίπτουμε κανέναν και ειδικά τις βιομηχανίες της περιοχής μας καθώς και φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν τη δυνατότητας να μας βοηθήσουν.

Επίσης, καλεί τα ΜΜΕ να είναι χορηγοί επικοινωνίας αυτού του εξαιρετικά δύσκολου εγχειρήματος, προκειμένου να τύχει της μεγαλύτερης κοινής αναγνώρισης και να έχει τα επιτυχή .

ια μια ακόμα φορά η ΟΕΒΕΜ βάζει μπροστά το συμφέρον της κοινωνίας αντιλαμόμενη ότι στο σύγχρονο κυρίαρχη και καθολική αρχή των επιχειρηματιών αποτελεί το γεγονός ότι «Το κέρδος δεν είναι μοναδικός σκοπός στη λειτουργία μιας επιχείρησης». Οι επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι της Μαγνησίας θα το αποδείξουν περίτρανα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση