Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΟΕΒΕΜ: Μένουμε σπίτι στηρίζουμε τον πολίτη
ΟΕΒΕΜ: Μένουμε σπίτι στηρίζουμε τον πολίτη

ΟΕΒΕΜ: Μένουμε σπίτι στηρίζουμε τον πολίτη

Η Ομοσπονδί Επγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. (Μ) διαβλέποντας τις μεγάλες ανάγκες που θα προκύψουν και την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν οι λειτουργοί της δημόσιας υγείας και ασφάλειας της περιοχής μας αποφάσισε κατόπιν ς το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ειδικού σκοπού στην ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 032304-017-5001-02- IBAN: GR4309101070000323041720026) ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ», στο οποίο καλούνται όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, Σύλλογοι, Ενώσεις, όλοι οι εκπρόσωποι πρώτου και δεύτερου βαθμού, τοπικοί και περιφερειακοί άρχοντες, εκλεγμένοι βουλευτές, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και Έλληνες από όλο το κόσμο να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους.

Ο λογαριασμός θα είναι μόνο καταθετικός. H προσπάθεια μας είναι να στηριχθεί το πραγματικά εξωπραγματικό και δύσκολο εγχείρημα και να συνδράμουμε με τις όποιες δυνάμεις μας όλοι οι επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι της . Φυσικά από αυτή την προσπάθεια δεν απορρίπτουμε κανέναν και ειδικά τις βιομηχανίες της περιοχής μας καθώς και φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν τη δυνατότητας να μας βοηθήσουν.

Επίσης, καλεί τα ΜΜΕ να είναι χορηγοί επικοινωνίας αυτού του εξαιρετικά δύσκολου εγχειρήματος, προκειμένου να τύχει της μεγαλύτερης κοινής αναγνώρισης και να έχει τα επιτυχή αποτελέσματα.

Για μια ακόμα φορά η βάζει μπροστά το συμφέρον της κοινωνίας αντιλαμβανόμενη ότι στο σύγχρονο επιχειρείν κυρίαρχη και καθολική αρχή των επιχειρηματιών αποτελεί το γεγονός ότι «Το κέρδος δεν είναι μοναδικός σκοπός στη λειτουργία μιας επιχείρησης». Οι επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι της Μαγνησίας θα το αποδείξουν περίτρανα.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση