Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » ΟΕΒΕΜ: Ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων επιχειρηματίες β’ κατηγορίας;
ΟΕΒΕΜ: Ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων επιχειρηματίες β’ κατηγορίας;

ΟΕΒΕΜ: Ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων επιχειρηματίες β’ κατηγορίας;

Με μεγάλη έκπληξη η ΒΕΜ έλαβε σήμερα από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Ξενώνων Ν.ς μία επιστολή με την οποία οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζομένων δωματίων γνωστοποιούν πως δεν γνωρίζουν ακριβώς πότε θα ανοίξουν και δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα πρωτόκολλα ς.

Επισημαίνουμε με κάθε ένταση και κάθε τόνο ότι οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες που απασχολούν δεκάδες εργαζομέ, δεν είναι πολίτες Β' Κατηγορίας.

Επισημαίνουμε  ότι δεν μπορεί να εμπαίζονται επιχειρηματίες λίγες μέρες πριν ανοίξουν χωρίς να γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία του ανοίγματος.

Επισημαίνουμε ότι δεν μπορούν να στιγματίζονται, διότι το κομ του τουρισμού είναι ένα και ενιαίο και δεν χωρίζεται σε δυνατούς – πλουσίους και αδύναμους – φτωχούς. Δεν μπορεί οι πολιτικές που ακολουθείτε να χαρακτηρίζονται από προχειρότητα και από τη στιγμή που τα ξενοδοχεία δωδεκάμηνης διάρκειας θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.

ια δική σας σας πληροφορούμε ότι υπάρχουν ήδη κρατήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς λίγα 24ωρα πριν γνωρίζαμε ότι θα ανοίξουμε 1η Ιουνίου.

ια όλους τους παραπάνω λόγους και για λόγους ισότητας, ισονομίας και όχι αυτοματισμού (πλούσιοι – φτωχοί) ζητούμε την άμεση έναρξη μας από την 1η Ιουνίου με απόφαση η οποία θα ληφθεί «χθες»!

Την ίδια στιγμή και στα πλαίσια ενός άτυπου αθέμιτου ανταγωνισμού ενοικιάζονται αρκετοί βραχυχρόνιας μίσθωσης, οι οποίοι λειτουργούν χωρίς πρωτόκολλα ς και χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Αυτά γιατί παραμένουν ανοιχτά;

Αν δεν πράξετε εγκαίρως, τότε διαγράφετε έναν πολύ παραγωγικό κλάδο των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, καίτοι είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε όποιο πρωτόκολλο μας ζητηθεί. Οι αποφάσεις είναι δικές σας και είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι! Για το συγκεκριμένο κλάδο δεν χωρά καμία μα καμία δικαιολογία!

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση