Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις με τους συνεργάτες του
Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει στις  σχέσεις με τους συνεργάτες του

Ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να επενδύει στις σχέσεις με τους συνεργάτες του

Η πρώτη ενημερωτική Ημερίδα «Σχέση σε Γερές Βάσεις: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι» πραγματοποιήθηκε στο Εργοστάσιο Βόλου

Με τη συμμετοχή περισσότερων από συνεργατών, ο Όμιλος Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποίησε την πρώτη ενημερωτική Ημερίδα του κύκλου εκδηλώσεων “Σχέση σε Γερές Βάσεις: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι” στο εργοστάσιο του Ομίλου στο Βόλο την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου. Στόχος των ημερίδων είναι η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη της σχέσης της εταιρίας με τους πελάτες της μέσα από τον ανοιχτό διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων, καθώς και την ενημέρωση για τα νέα της προϊόντα και τις τάσεις της αγοράς.

Με όχημα την άριστη συνεργασία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη και έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο της στρατηγικής, ο δημιουργεί ευκαιρίες για να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες και να ακούει τις ανάγκες και προσδοκίες τους. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες της Ημερίδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ηγετική παρουσία και το οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρίας, καθώς και να γνωρίσουν τον Όμιλο LafargeHolcim. Παράλληλα, πληροφορήθηκαν για την ιστορία και πορεία του Εργοστασίου στο Βόλο και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία κλίνκερ/τσιμέντου.

Επιπρόσθετα, καταξιωμένοι ομιλητές παρουσίασαν τις σύγχρονες τάσεις και προκλήσεις της αγοράς, καθώς και τις νέες ευκαιρίες που αναδύονται. Ειδικότερα, ο   Νίκος Μαρσέλλος, και μέλος των Επιτροπών Σύνταξης του ΚΤΣ-2016 και του ΚΤΣ-1997, εξήγησε τις διαφορές του νέου Κανονισμού με τον προηγούμενο, ενώ τόνισε  τις προοπτικές που δημιουργεί δίνοντας ώθηση στην τεχνολογία του σκυροδέματος στην χ.

Επιπλέον, ο   Χρήστος Ζέρης, δρ. και αναπληρωτής καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μίλησε για το κισηρόδεμα ως δομικό υλικό και παρουσίασε το σχετικό ερευνητικό έργο που υλοποίησε ο σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Τέλος, ο Αντώνιος Σακελλαρίου, δρ. πολιτικός μηχανικός και πρόεδρος της Επιτροπής Σκυροδέματος Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας, ανέλυσε τις απαιτήσεις και προδιαγραφές του εμφανούς σκυροδέματος. Αναφέρθηκε σε προτεινόμενες λύσεις σε συνήθη προβλήματα που εμφανίζονται στην κατασκευή εμφανών σκυροδεμάτων, ενώ παρουσίασε καλές πρακτικές σε μεγάλα όπου ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ διαδραμάτισε ουσιαστικό ρόλο.

Ο Γιώργος Μελάτος, γενικός διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου Εταιριών ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Επενδύουμε συστηματικά στην μακροχρόνια σχέση που έχουμε αναπτύξει με τους συνεργάτες μας σε όλη τη χ και το αποδεικνύουμε έμπρακτα για ακόμα μια φορά μέσω του κύκλου εκδηλώσεων «Σχέσεις σε Γερές Βάσεις: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι». Η Ημερίδα αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία  τόσο για τους συνεργάτες μας να ενημερωθούν για την πορεία του Ομίλου και τις νέες τάσεις της αγοράς των κατασκευών, όσο και για εμάς να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε διαρκώς βελτιωμένα προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες τους και τους βοηθούν να διαφοροποιηθούν».

Ο Νίκος Μπόζος, διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά φιλοξενήσαμε στο Εργοστάσιο του Βόλου τους συνεργάτες μας. Ολόκληρη η ομάδα του Εργοστασίου στοχεύει καθημερινά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μέσω αναβαθμισμένων ποιοτικά προϊόντων, αλλά και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής αξίας προς εκείνους. Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή τους προκειμένου να σχεδιάσουμε συλλογικά μια αναπτυξιακή πορεία για τον κλάδο μας».

Όμιλος Εταιριών Ηρακλής

 Ο Όμιλος Εταιριών Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim, είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τσιμέντου στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερα από χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με ένα δίκτυο 33 παραγωγικών και εμπορικών εγκαταστάσεων ανά την Ελλάδα, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία τσιμέντου, αδρανών και σκυροδέματος, προσφέροντας στην αγορά προϊόντα και λύσεις που ικανοποιούν τις διαφοροποιημένες ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κατασκευής.

 Με μια εξαιρετικά ισορροπημένη παρουσία σε 90 χώρες και εστίαση στο Τσιμέντο, τα Αδρανή Υλικά και το Έτοιμο Σκυρόδεμα, η LafargeHolcim (εισηγμένη στο δείκτη SIX του Ελβετικού Χρηματιστηρίου και στο Χρηματιστήριο Euronext του Παρισιού [με κωδικό LHN]) είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των δομικών υλικών. Ο Όμιλος απασχολεί 100.000 εργαζόμενους ανά τον κόσμο και είχε συνδυασμένες καθαρές πωλήσεις ύψους 29.5 δισ. Ελβετικών Φράγκων (27 δισ. Ευρώ) το 2015.

Η LafargeHolcim αποτελεί το σημείο αναφοράς του κλάδου στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης και εξυπηρετεί κάθε κατασκευαστική ανάγκη – από μια μεμονωμένη οικοδομή έως τα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα έργα – με την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων προστιθέμενης αξίας, καινοτόμων υπηρεσιών και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων. Με δέσμευση στην ανάπτυξη βιώσιμων λύσεων για καλύτερες κατασκευές και υποδομές, καθώς και στη συνεισφορά σε μια υψηλότερη ποιότητα ζωής, ο Όμιλος είναι ιδανικά τοποθετημένος για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της αυξανόμενης αστικος.

 

aget2 aget1

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση