Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»: Έκδοση απόφασης προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων
«Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»: Έκδοση απόφασης προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων

«Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»: Έκδοση απόφασης προσωρινού καταλόγου δυνητικών δικαιούχων

Με της Ειδικής Γρμμτέως Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΤΠΑ και Ταμείου Συνοχής, κ. Ευγενίας Φωτονιάτα, δημοσιεύεται κατόπιν της ς η βαθμολογική κατάταξη των 5.626 υποβληθεισών αιτήσεων στη δράση “Νεοφυής Επιχειρηματικότητα” του ΕΠ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑνΕΚ) του 2014-2020.

Ο προσωρινός κατάλογος δυνητικών δικαιούχων της Δράσης περιλαμβάνει 1.526 επιλέξιμα επιχειρηματικά σχέδια, συνολικού επιχορηγούμενου προϋπολογισμού 86.086.885,35€ (δημόσια δαπάνη) κατά απόλυτη βαθμολογική σειρά, με βάση τη συνολική προς διάθεση συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανά ομάδα περιφερειών αυξημένη κατά 20%.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι της δράσης θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή 28 Απριλίου , να υποβάλουν τον φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στο Παράρτημα IV της αναλυτικής Πρόσκλησης. Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕ, αν με την περιφέρεια υλος του επιχειρηματικού σχεδίου. Η προθεσμία έως την Παρασκευή 28 Απριλίου είναι οριστική και μη τήρησή της οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.

Πηγή: Taxheaven  https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/33622

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση