Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Σε σώμ συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος της , Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας.

Ειδικότερα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχεις ως εξής: Πρόεδρος: Δημήτρης Χορταργιάς, Αρόεδρος: Δέσποινα , Γεν. Γραμματέας: Τούλα Κεκάτου, Ταμίας: Παναγιώτα Φούντα, Μέλη: Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Θεόδωρος ημάς και Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης.

Οι βασικοί στόχοι και οι δράσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα αναλυθούν στη επόμενη του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε.

Τα μέλη της , Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, που συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος, πλαισιώνουν οι κ.κ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Θεόδωρος ημάς και Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης.

Ο κ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης, είναι Καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πρώην αρύτανης και αναπληρωτής Πρόεδρος Συμβουλίου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ο κ. Θεόδωρος Νημάς, είναι επίτιμος διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, φιλόλογος- ιστορικός και πρόεδρος του Φ.Ι.ΛΟ.Σ (Φιλολογικού, Ιστορικού, Λογοτεχνικού Συνδέσμου) Τρικάλων.

Συγκρότηση Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου

Σε σώμα συγκροτήθηκε ομόφωνα σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, το νεοεκλεγέν Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της .Η.Ε.Θ.Στ.Ε.Ε., ως εξής:

Πρόεδρος: Φρόσω Παύλου

Γραμματέας: Τούλα Κεκάτου

Μέλη: Σωτήρης Ζαχαριάς, Ελένη Κισσάβου, Αντώνη Φωκίδης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση