Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στέρεας Ελλάδας και Εύβοιας.

Ειδικότερα, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχεις ως εξής: : Δημήτρης Χορταργιάς, Αντιπρόεδρος: Δέσποινα Θεοδώρου, Γεν. Γραμματέας: Τούλα Κεκάτου, Ταμίας: Παναγιώτα Φούντα, Μέλη: Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Θεόδωρος Νημάς και Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης.

Οι βασικοί στόχοι και οι δράσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα αναλυθούν στη επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε.

Τα μέλη της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, που συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος, πλαισιώνουν οι κ.κ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης, Θεόδωρος Νημάς και Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης.

Ο κ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης, είναι Καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλίας, πρώην αντιπρύτανης και αναπληρωτής Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Ο κ. Θεόδωρος Νημάς, είναι επίτιμος διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Αθηνών, στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, φιλόλογος- ιστορικός και πρόεδρος του Φ.Ι.ΛΟ.Σ (Φιλολογικού, Ιστορικού, Λογοτεχνικού Συνδέσμου) Τρικάλων.

Ο κ. Λεωνίδας Χατζηαγγελάκης, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εργάστηκε στην ΙΓ’ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων μέχρι το 2003 με τομέα ευθύνης το Νομό Καρδίτσας. Από το 2004 διετέλεσε Διευθυντής στη ΛΔ’ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων (δυτικής Θεσσαλίας). Πλέον είναι επίτιμος διευθυντής της ΛΔ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Συγκρότηση Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου

Σε σώμα συγκροτήθηκε ομόφωνα σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, το νεοεκλεγέν Πρωτοβάθμιο της Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Στ., ως εξής:

Πρόεδρος: Φρόσω Παύλου

Γραμματέας: Τούλα Κεκάτου

Μέλη: Σωτήρης Ζαχαριάς, Ελένη Κισσάβου, Αντώνη Φωκίδης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση