Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Νέες επαναλαμβανόμενες επ’ αόριστον απεργίες από τους εργαζόμενους της ΒΙΣ
Νέες επαναλαμβανόμενες επ’ αόριστον απεργίες από τους εργαζόμενους της ΒΙΣ

Νέες επαναλαμβανόμενες επ’ αόριστον απεργίες από τους εργαζόμενους της ΒΙΣ

Συνεχίζουν αποφασιστικά τον αγώνα τους οι στη ΒΙΣ για την ανάκληση των απολύσεων από την Εταιρία και την διασφάλιση της πλήρους και σταθερής ς στο εργοστάσιο.

Την απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων «ανανέωσε» η Γενική Συνέλευση των Εργαζομένων που συγκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, επικυρώνοντας την πρόταση του Σωματείου για κλιμάκωση του αγώνα με νέες επαναλαμβανόμενες 24ωρες Απεργίες, από σήμερα Δευτέρα και επ' αόριστον.

Με τον τρόπο αυτό οι στη ΒΙΣ στέλνουν στην Εταιρία το ότι δεν διασπώνται και δεν διαπραγματεύονται, το δικό τους μέλλον, θυσιάζοντας το μέλλον έστω και ενός συναδέλφου τους, υποκύπτοντας στα τελεσίγραφα και τους εργοδοτικούς εκβιασμούς.

Στη ΒΙΣ υπάρχει για όλους δουλειά και τα όποια εργοδοτικά «πλάνα» …ς της ς της Εταιρίας σε βάρος του ψωμιού των εργαζομένων δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτά και δεν θα περάσουν.

Επί δυο ολόκληρα χρόνια, τώρα, οι εργαζόμενοι στη ΒΙΣ υπήρξαν τα αυτών των εργοδοτικών «σχεδίων ανάπτυξής» της.

Υπόμειναν διαθεσιμότητες, υπόμειναν εκ περιτροπής εργασία, υπόμειναν των μισθών τους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (μη καταβολή του επιδόματος γάμου, εκ περιτροπής εργασία, υπολειτουργία του Χαρτοποιείου), χόρτασαν από ψεύτικες υποσχέσεις. Τώρα, ήρθε η ώρα να απαντηθούν όλα αυτά.

Το Εργατικό Κέντρο Βόλου καλεί την Εταιρία, έστω και τώρα, να αναλάβει τις ευθύνες της και να ανακαλέσει άμεσα την απόφασή της, που πετάει στον δρόμο συναδέλφους, κρατώντας την «Δαμόκλειο σπάθη» των απολύσεων πάνω από τα κεφάλια τους διαρκώς και προειδοποιούν, επίσης, όλους όσοι όψιμα …σκύβουν στο δράμα τους, ότι δεν πρόκειται να δεχθούν άλλη κοροϊδία, ενώ προσθέτει: ” Απόρροια των Μνημονίων είναι όλα όσα βιώνουμε, εμείς και όλοι οι εργαζόμενοι και αυτά τα δεν τα ψήφισαν, φυσικά, τα σημερινά !
Τέρμα η κοροϊδία, τέρμα η πολιτική και κομματική σκύλευση πάνω στα πτώματα των ανέργων!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση