Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Νέα μέλη στον Δικηγορικό Σύλλογο Bόλου
Νέα μέλη στον Δικηγορικό Σύλλογο Bόλου

Νέα μέλη στον Δικηγορικό Σύλλογο Bόλου

Επτά νέ του μέλη υποδέχτηκε ο Δικηγορικός Βόλου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μελών του από τα 554 στα 562.

Σε μία εποχή οικονομικής κρίσης, που δεν αφήνει ανεπηρέαστο, τον πληττόμενο από την υποαπασχόληση και την αδυναμία εκπλήρωσης των ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων δικηγορικό κλάδο, η εγγραφή 8 νέων μελών δημιουργεί την ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμη , που προσβλέπουν σε μία επιτυχημένη καριέρα δικηγόρου.

Στον προβληματισμό που δημιουργεί η αποχώρηση 14 δικηγόρων-μελών του Δ.Σ.Β. σε διάστημα ενός έτους, λόγω αδυναμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών, τα 8 καινούργια μέλη, μέσα από την καθημερινή προσπάθεια για καταξίωση , έρχονται να δώσουν το δικό τους στην προσπάθεια συρρίκνωσης του κλάδου: Ότι σε πείσμα των λανθασμένων πολιτικών, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον «θάνατο του δικηγοράκου» οι , με σύμμαχο τον χρόνο, δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Στην προσπάθεια τους αυτή, όπως τους διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Γαϊτάνης , ο θα βρίσκεται στο πλευρό τους , απαιτώντας από κάθε εκπρόσωπο φορέα της Δικαιοσύνης όχι απλώς ισότιμη μεταχείριση, αλλά και συνθήκες που δεν θα τους δημιουργήσουν απογοήτευση στο πρώτο τους λάθος. Καλύπτοντας, όπως για όλα τα μέλη του, τη δαπάνη τουλάχιστον μίας τράπεζας νομικών πληροφοριών.

Στη συνάντηση με τα νέα μέλη του Συλλόγου τες, εκτός από τον πρόεδρο, ήταν ο β' του Δ.Σ.Β. Σπύρος Μαρδέλης και ο Μιχάλης Βασιλικός.

Τα νέα μέλη του Συλλόγου είναι: Βασίλειος Γαλάνης, Σεβαστή- Μαρία Καρακώστα, Ματθαίος- Αλέξανδρος Κότσιρας, Αποστολία Κρεμαλή, Πολυδώρα Περεντίδη, Μαρία Πολύζου και Δήμητρα Τσάγγαρη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση