Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Νέα διοίκηση του Σωματείου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας
Νέα διοίκηση του Σωματείου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας

Νέα διοίκηση του Σωματείου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας

Η νεοσυγκροτημένη διοίκηση του Σωματείου Μετάλλου . Μαγνησίας, μετά την πρώτη της , αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους συναδέλφους που την ανέδειξαν, παρά τις προσπάθειες που κάποιοι κατέβαλαν, με πιέσεις, πουκισμούς, αποκλεισμούς εισόδων, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και συστρατεύσεις ολάκερων μηχανισμών, να παρεμποδίσουν το δημοκρατικό, αναφαίρετο δικαίωμά τους να αποφασίσουν οι ίδιοι για το ποιους εμπιστεύονται να τους εκπροσωπούν.

Η διοίκηση του Σωματείου, παίρνοντας δύναμη απ' αυτήν ακριβώς την ισχυρή εντολή των συναδέλφων, τους διαβεβαιώνει ότι θα ανταποκριθεί επάξια στις προσδοκίες τους, επιλέγοντας, αντί της ς που επιχειρούν κάποιοι (όλως ματαίως), την ενότητα και συσπείρωση όλων των εργαζόμενων.

Οι δύσκολοι μνημονιακοί καιροί, που πλήττουν ιδιαίτερα βάναυσα και τον Κλάδο Μετάλλου, δεν επιτρέπουν χτυπήματα «κάτω από τη μέση», αλαζονικές και πατερναλίστικες συμπεριφορές, καθοδηγιτισμούς, καπηλείες, αρχηγιλίκια.

Οι μας ανέδειξαν για να υπηρετήσουμε αυτούς και τα εργασιακά/ασφαλιστικά δικαιώματά τους και όχι σκοπούς κομματικούς και αλλότριους.

Για την επι των συναδέλφων με το Σωματείο , πληροφορούμε ότι αυτό θα λειτουργεί στο Ε.Κ. κάθε Τετάρτη και από ώρες 18.00 – 20.00.

Τηλ. επις: 6998113682 (Γιάννης Σταυρόπουλος).

Η ΣΥΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

: Σταυρόπουλος Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Χατζηβασιλείου Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας: Αδρακτάς Νικόλαος
Αναπλ. Γραμματέας: Ζούπης Νικόλαος
Ταμίας: Μοναστηρίδης Απόστολος
Mέλη: Μάρρας Ιωάννης, Κουκουλέτσος Γεώργιος, Καλαντζής Ανάργυρος, Kuqi Emrim Nebi.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση