Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / Νέα διοίκηση του Σωματείου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας
Νέα διοίκηση του Σωματείου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας

Νέα διοίκηση του Σωματείου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας

Η νεοσυγκροτημένη διοίκηση του Σωματείου Μετάλλου . , μετά την πρώτη της συνεδρίαση, αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους συναδέλφους που την ανέδειξαν, παρά τις προσπάθειες που κάποιοι κατέβαλαν, με , τραμπουκισμούς, αποκλεισμούς εισόδων, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και συστρατεύσεις ολάκερων μηχανισμών, να παρεμποδίσουν το δημοκρατικό, αναφαίρετο δικαίωμά τους να αποφασίσουν οι ίδιοι για το ποιους εμπιστεύονται να τους εκπροσωπούν.

Η διοίκηση του Σωματείου, παίρνοντας δύναμη απ’ αυτήν ακριβώς την ισχυρή εντολή των συναδέλφων, τους διαβεβαιώνει ότι θα ανταποκριθεί επάξια στις προσδοκίες τους, επιλέγοντας, αντί της διάσπασης που επιχειρούν κάποιοι (όλως ματαίως), την ενότητα και συσπείρωση όλων των εργαζόμενων.

Οι δύσκολοι μνημονιακοί καιροί, που πλήττουν ιδιαίτερα βάναυσα και τον Κλάδο Μετάλλου, δεν επιτρέπουν χτυπήματα «κάτω από τη », αλαζονικές και πατερναλίστικες συμπεριφορές, καθοδηγιτισμούς, καπηλείες, αρχηγιλίκια.

Οι εργαζόμενοι μας ανέδειξαν για να υπηρετήσουμε αυτούς και τα εργασιακά/ασφαλιστικά δικαιώματά τους και όχι σκοπούς κομματικούς και αλλότριους.

Για την των συναδέλφων με το Σωματείο , πληροφορούμε ότι αυτό θα λειτουργεί στο Ε.Κ. κάθε Τετάρτη και από ώρες 18.00 – 20.00.

Τηλ. επικοινωνίας: 6998113682 (Γιάννης ).

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Πρόεδρος: Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Χατζηβασιλείου Γεώργιος
Γεν. Γραμματέας: Αδρακτάς Νικόλαος
Αναπλ. Γραμματέας: Ζούπης Νικόλαος
Ταμίας: Μοναστηρίδης Απόστολος
Mέλη: Μάρρας Ιωάννης, Κουκουλέτσος Γεώργιος, Καλαντζής Ανάργυρος, Kuqi Emrim Nebi.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

"Αλιεύοντας" την είδηση