Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Σε μηχανοκίνητη πορεία αύριο το ΠΑΜΕ Μαγνησίας
Σε μηχανοκίνητη πορεία αύριο  το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

Σε μηχανοκίνητη πορεία αύριο το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

Σε μηχνοκίνητη πορεί προχωρά αύριο στις 6.00 το απόγευμα το ΠΑΜΕ Μαγνησίας, από το του , ενάντια στα αντιασφαλιστικά δικαιώματα εργαζομένων που πρόκειται να εφαρμόσει η συγκυβέρνση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατ' εντολή του κουαρτέτου.

Σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσαν σήμερα εκπρόσωποι σωματείων, μέλη της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, τονίσαν ότι ο λαός μπορεί να ανατρέψει αυτή την , να υπερασπιστεί το δικαίωμά του στην κοινωνική ασφάλιση, δυναμώνοντας τους ταξικούς αγώνες, ενάντια στον αντιασφαλιστικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» και βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ Κ. Στεργίου,  είπε-μεταξύ άλλων-  ότι η πρόταση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί σε ένα νέο ασφαλιστικό που δεν αφήνει πέτρα πάνω στην πέτρα, σε ότι ασφαλιστικά δικαιώματα είχαν απομείνει από τις προηγούμενες αντιασφαλιστικές ανατροπές και πρόσθεσε: «Τις αιματηρές που επιβλήθηκαν από το 2010 κι έριξαν στο μισό τις συντάξεις επιχειρεί να τις νομιμοποιήσει. Βαφτίζει τη λεηλασία των συντάξεων που έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις ως απόδοση «ς» και «ισονομίας» βγάζοντας έτσι λάδι την της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Ο ίδιος  τόνισε ότι ο λαός μπορεί να τους σταματήσει και να ανατρέψει αυτή την πολιτική να υπερασπιστεί το δικαίωμά του στην κοινωνική ασφάλιση δυναμώνοντας τους ταξικούς αγώνες, λαμβάνοντας αποφάσεις για συμμετοχή στην απεργία  και δίνοντας δυναμικά το παρών στην ακή κινητοποίηση του ΠΑΜΕ την ημέρα ς του νομοσχεδίου στη Βουλή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση